U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap krijgt Gedragscommissie Supporters "Club en supporters positief in beeld te brengen"


De Graafschap krijgt Gedragscommissie Supporters "Club en supporters positief in beeld te brengen"

In het kader van het nieuwe, meer gastvrije, supportersbeleid van De Graafschap heeft de club nu de beschikking over een Gedragscommissie. Deze commissie komt in de plaats van de ‘Supporters Advies Commissie’ (voorheen Stadionverboden Commissie) zoals die de afgelopen tijd heeft gefunctioneerd. Voorzitter van de nieuwe Gedragscommissie Supporters is Wim Egbertzen (oud-scheidsrechter in het betaald voetbal en voorzitter Regio E van de scheidsrechterscommissie).

Secretaris Henk Rougoor, die ook al zitting had in de ‘Supporters Advies Commissie’ benadrukt dat de nieuwe Gedragscommissie niet uit is op het bestraffen van supporters. “Uitgangspunt is om zoveel mogelijk in mondelinge zittingen met elkaar te communiceren. Uiteraard zullen we misdragingen resoluut bestraffen, maar we zijn zeker niet bij voorbaat uit op stadionverboden of andere straffen. We willen een transparant beleid voeren richting supporters en een sfeer creëren van respect en wederzijds vertrouwen. De Gedragscommissie zal er alles aan doen om De Graafschap en haar supporters positief in beeld te brengen.”

De overige leden van de nieuwe commissie zijn Frank Bijlsma (a.i. veiligheidscoördinator De Graafschap), Rob Kok (Politie Doetinchem) en Emile Kwak (Jeugdzorg). Supporterscommunicator Dennis van Amerongen van De Graafschap heeft ook zitting in de commissie, maar dan als adviseur.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner