U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap gaat voor herhaling van zetten tegen Feyenoord


De Graafschap speelt aankomende zaterdag de uitwedstrijd tegen Feyenoord. De Rotterdammers staan derde in de Eredivisie, terwijl de manschappen van Jan Vreman afgelopen weekeinde naar de zeventiende plek verhuisden. Ook in De Kuip gaat De Graafschap natuurlijk weer voor de driepunter.

Feyenoord - De Graafschap
19 maart 2016, aanvang 19.45 uur
Stadion De Kuip, Rotterdam

Iedereen Samen D'RAN!

Afgelopen vrijdag pakte De Graafschap al de volle buit. Roda JC Kerkrade werd met 3-0 verslagen door goals van Youssef El Jebli, Robin Pröpper en Piotr Parzyszek. Het was een waar feest op De Vijverberg, iedereen ging 'Samen D'RAN', een prachtig gezicht. Veel Superboeren zullen De Graafschap ook aankomende zaterdag in De Kuip weer ondersteunen. De teller van fans die meereizen naar Rotterdam-Zuid loopt al richting de driehonderd. Mede daarom is er een extra bus besteld en zijn de verwachtingen hooggespannen.

Kuyt ontbreekt

Feyenoord won afgelopen weekeinde van Vitesse (0-2), maar mist tegen De Graafschap onder meer captain Dirk Kuyt. Hij is geschorst. Terence Kongolo heeft een blessure opgelopen aan zijn hamstring en is een tijdje uit de roulatie. De Rotterdammers kenden een goede eerste seizoenshelft, maar vlak voor en na de winterstop zat de klad er flink in. Inmiddels heeft de equipe van Giovanni van Bronckhorst zich hersteld, getuige de vier achtereenvolgende zeges, waaronder één op AZ in de halve finale van de KNVB Beker.

Herhaling van zetten?

Eerder dit seizoen ging Feyenoord op De Vijverberg vrij gelukkig met een zege aan de haal: 1-2. In het verleden liet De Graafschap zien dat een stunt zeker mogelijk is in De Kuip. In 2008 wonnen de Superboeren namelijk met 1-3 van Feyenoord, mede door twee goals van Geert den Ouden. Ook de eerstvolgende confrontatie in De Kuip werd gewonnen. Dat gebeurde in 2011 door een rake kopbal van Leon Broekhof (0-1). Is een herhaling van zetten mogelijk in De Kuip? Zorg dat je het niet mist en steun De Graafschap!

Klik hier om je kaarten te kopen voor Feyenoord - De Graafschap!

Arbitrage

Scheidsrechter: Nijhuis
Assistent-scheidsrechters: Van de Ven en Schaap
Vierde official: Perez


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
03
mei
20:00
uur
Jong FC Utrecht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner