U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Cliënten van Fatima Zorg in nieuwe werkkleding


Cliënten van Fatima Zorg in nieuwe werkkleding

Vorige week ontvingen cliënten en begeleiders van Fatima Zorg nieuwe werkkleding voor hun werk in het stadion van De Graafschap. Zij ontvingen de kleding uit handen van Jan Jansen (Dumphuis), Clemens Kock (Fatima Zorg) en Bram Wassink (De Graafschap). Hoogste tijd om deze cliënten en begeleiders met hun nieuwe werkkleding eens goed in de schijnwerpers te zetten.

Altijd wel wat te doen

Weer of geen weer, dagelijks verrichten ongeveer 12 cliënten van Fatima Zorg allerlei werkzaamheden in en rondom het voetbalstadion van De Graafschap. Zo zorgen ze ervoor dat het stadion er altijd netjes uitziet. Al ruim 18 jaar onderhouden ze de parkeerplaatsen, ruimen ze voor en na de wedstrijd het afval op en zorgen ze voor schone zitplaatsen voor alle fans. En de jarenlange samenwerking is een groot succes; sinds een half jaar is ook het onderhoud van de velden, samen met een ervaren team van het veldbeheer De Graafschap, onder toezicht van Tonnie Linnenbank en Bram Wassink,aan de groep toevertrouwd. Het trekken van lijnen, maaien en slidingherstel doen de cliënten samen met een gemotiveerd en deskundig team van vrijwilligers. Samen doen het zo goed dat het veld van De Graafschap tot de top drie van de Jupiler League behoort

“Niet alleen de samenwerking groeit, ook de cliënten groeien!”vertelt Clemens Kock, staffunctionaris werk & dagbesteding bij Fatima Zorg. “De Graafschap heeft ze een kans gegeven om te groeien in hun werk en dat hebben de cliënten met beide handen aangegrepen. Daar zijn ze erg trots op. Helemaal omdat ze het grotendeels zelfstandig doen.”

“Wij zijn geweldig blij met onze vrienden van Fatima. Naast het goede werk dat ze verrichten, zorgen ze ook voor relativering. Regelmatig zijn er heerlijke conversaties tussen hen en de spelers. Het past ook prima bij het woord ‘samen’ uit onze kernwaarden”, aldus woordvoerder Marc Teloh.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner