U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap speelt komende vier seizoenen in Robey


De Graafschap speelt komende vier seizoenen in Robey

Oude liefde roest niet. De Graafschap en Robey hebben een overeenkomst bereikt met elkaar voor vier seizoenen, waardoor het Rotterdamse bedrijf de komende seizoenen de officiële kledingpartner van de Achterhoekse trots.

'Direct een goede chemie'

“We hadden vanaf de allereerste gesprekken direct een heel goed gevoel bij Robey”, geeft algemeen directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp aan. “Er was direct een goede chemie. We kijken met heel veel vertrouwen naar de komende vier seizoenen waarin Robey een fantastisch De Graafschap-shirt zal ontwikkelen. Robey is natuurlijk een oude bekende die we onder meer kennen van het shirt dat ook gedragen werd in het succesvolle seizoen 1990-1991 waarin we kampioen werden.”

“Er zijn al enkele weken mensen vanuit de club en vanuit Robey bezig met het ontwikkelen van de tenues voor komend seizoen. Vanuit De Graafschap zijn dat mensen met verstand van de geschiedenis van onze mooie club. Ik verwacht dat daar echt iets heel moois uit voort komt.”

'Robey en De Graafschap passen bij elkaar'

Mark Koevermans, algemeen directeur van Robey, is ook blij met de samenwerking: “De Graafschap en Robey passen perfect bij elkaar. Wij hebben de Rotterdamse ‘no-nonsens-achtergrond’ uit Rotterdam en daar past een volksclub met de nuchtere Achterhoekse inborst perfect bij. We hebben hier ruim dertig jaar geleden ook al de spullen mogen leveren. Dat was de start van een succesvolle periode en dat willen we graag weer opnieuw beleven.”

“Het gaat ons er allereerst om dat we mooie en goede spullen maken voor De Graafschap, de jeugdopleiding van de club en de supporters. Daarnaast willen we graag in de Achterhoek, dat nu nog een beetje een onontgonnen gebied is, voet aan de grond te krijgen en een aantal clubs uit de regio ook aan te mogen kleden. Wat ons betreft is de samenwerking geslaagd als De Graafschap zo snel mogelijk met onze kleding in de Eredivisie speelt.”

Wij bedanken Hummel Nederland voor de prettige samenwerking de afgelopen jaren.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/YANj9HdY9sI

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp van De Graafschap en algemeen directeur Mark Koevermans van Robey over de samenwerking.

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/QXmacI7Lry8



Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner