Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag


Zeer geslaagde Blauwwitte Golfdag

De alweer veertiende editie van de Blauwwitte Golfdag, dit keer voor het eerst op de prachtige banen van Golfbaan Borghees, is wederom een groot succes geworden. De geoefende golfers gingen aan om de felbegeerde Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal. Ook werd er een 9 holes wedstrijd gespeeld. De ‘nieuwelingen’ hebben deelgenomen aan een hooggewaardeerde clinic.

Natuurlijk was er ook volop ruimte om naast het sportieve gedeelte met elkaar van gedachten te wisselen over zakelijke aangelegenheden. Per slot van rekening zijn we een businessclub! Gezien de reacties kunnen we spreken van een zeer geslaagde activiteit. Het organisatiecomité kan terugzien op een zeer geslaagde dag en dat onder een zeer bescheiden voorjaarszonnetje.

Een uitgebreide fotoreportage van deze dag, gemaakt door clubfotograaf Carlo Stevering is te zien op: photos

De winnaars van de wedstrijd
Rob Michelbrink reikte vanuit het BC bestuur de prijzen uit, die beschikbaar werden gesteld door meer dan 30 sponsoren. Gezien de gekozen spelvorm is de wisselbeker en de 1e prijs gegaan naar een team dat gezamenlijk het beste scoorde. Voor de derde keer op rij was Willy Kremer een van de besten.

1e prijs: Willy Kremer / Jan Borsboom / Jefta Bresser / Jeroen Pluijm

De wedstrijd die de 9 holers speelden werd gewonnen door:
1e prijs: Derk Wassink / Tim Makarawung / Bert Ribbers / Ursula Damen

De prijs voor de neary ging naar Ursula Damen en de longest werd geslagen door Berrie Nas.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.