Knappe prestatie BC Team De Graafschap

Voorafgaand aan de wedstrijd N.E.C.-De Graafschap speelde het Business Club team, op het mooie trainingscomplex van N.E.C., een wedstrijd tegen het Business Club team van N.E.C.

Voor de wedstrijd kreeg het team van De Graafschap al te kampen met 2 blessuregevallen en moesten zij noodgedwongen met een selectie van slechts 13 man starten. Het team van N.E.C. bestond uit wel erg “jonge” ondernemers en daar moest De Graafschap met een gemiddelde leeftijd van rond de 50 jaar, weerstand aan zien te bieden.

Inderdaad…. N.E.C. was veel sterker en kreeg kans op kans. Gelukkig had onze geweldige keeper, Nick Polmann (Decom Telecom Security ICT), de middag van zijn leven! De man of the match pakte bijna alle ballen en hield daarmee zijn team in de wedstrijd. Gerard Russchen (Mrktng.nl) zat niet goed in zijn vel en moest het veld, na 10 minuten, gedesillusioneerd verlaten.

Uiteindelijk werd het in de ogen van De Graafschap een zeer verdienstelijk gelijk spel, 2-2 waarbij de jongens als leeuwen hebben gevochten. Frans Jozef van Uum (RPM Bouw) scoorde voor De Graafschap en N.E.C. scoorde een eigen doelpunt.

Na de wedstrijd konden beide teams genieten van een heerlijk buffet en gezamenlijk werd de wedstrijd N.E.C.-De Graafschap gekeken, die helaas 1 minuut te lang duurde.

Kortom; N.E.C. bedankt voor de geweldige gastvrijheid. De volgende wedstrijd is op 4 oktober, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Almere City.

Met dank aan onze correspondent ter plaatse, Henk Bloemers.