U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Jonge en startende ondernemers opgelet!


Jonge en startende ondernemers opgelet!

Bij De Graafschap krijgen talenten de mogelijkheid om zich te ontwikkelen. Deze ontwikkeling vindt niet alleen plaats op het voetbalveld, maar ook daarbuiten. Wij vinden het belangrijk dat we jonge, startende ondernemers in de Achterhoek kunnen binden én behouden. Daarom starten wij vanaf 1 juli met een nieuw initiatief: ‘De Talent Business Club van De Graafschap’, hét zakelijke platform voor jonge en startende ondernemers.

Talent Business Club

De Talent Business Club van De Graafschap is een netwerkplatform voor jonge en/of startende professionals met óf zonder voetbalhart. Het platform richt zich op het zichtbaar maken, het bij elkaar brengen en het versterken van talent. Door middel van een betaalbare formule kunnen jonge ondernemers op een informele en laagdrempelige manier ervaren wat een betaaldvoetbal-organisatie kan betekenen voor het genereren van business. De Talent Business Club van De Graafschap gaat zich vestigen in de ETL Dales Lounge van Stadion De Vijverberg. Het stadion, met daarbij de unieke hospitality-faciliteiten, biedt de mogelijkheid om optimaal te genieten van de wedstrijden en netwerkmomenten.

Hét zakelijke platform

Ben jij een jonge en/of startende ondernemer en gaat jouw hart sneller kloppen van voetbal en met name netwerken? Wil jij graag impact maken en zowel de organisatie als jezelf ontwikkelen? Dan is voor jou ‘De Talent Business Club van De Graafschap’ hét zakelijke platform in de Achterhoek. Neem contact op met Brend Evers via brend.evers@degraafschap.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner