Jelle Huntelaar verdient transfer naar AgriBioSource Europe


Jelle Huntelaar verdient transfer naar AgriBioSource Europe

Zoals het bij een topsportorganisatie gaat, wordt een goede ontwikkeling vaak beloond met een mooie transfer. Zo ook bij Accountmanager Jelle Huntelaar, die per 1 februari 2020 aan de slag gaat als commercieel manager bij hoofdsponsor AgriBioSource.

Jelle kwam in augustus 2014 in dienst bij De Graafschap als accountmanager. Wij zijn Jelle bijzonder dankbaar voor de prettige samenwerking. Wij gunnen hem deze mooie stap in zijn carrière van harte en wensen hem veel succes bij onze partner, AgriBioSource.

"Het is een dubbel gevoel deze mooie club te verlaten. Maar deze kans bij AgriBioSource kwam op mijn pad en die moest ik pakken. Ik ga me daar richten op de aansturing van het commerciële team, de commerciële koers en de doorontwikkeling van het bedrijf. De afgelopen 5,5 jaar heb ik een mooie tijd gehad bij De Graafschap. Graag bedank ik alle collega's en sponsoren voor het vertrouwen en de prettige werksfeer. Uiteraard blijf ik zichtbaar op de prachtige Vijverberg en zal ik namens AgriBioSource de thuiswedstrijden met veel plezier bijwonen”, aldus Jelle.

De komende periode gaat De Graafschap kijken hoe de vrijgekomen positie op een zo goed mogelijke manier kan worden ingevuld. Uiteraard brengen wij u als gewaardeerd sponsor als eerste op de hoogte.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht