Voetbal3daagse

Schrijf je nu in voor De Graafschap Voetbal3daagse!

Wil jij altijd al trainen als een echte jeugdspeler van een professionele club? Dan is dit nu je kans! 

Aankomende herfstvakantie (17,18 en 19 Oktober) wordt er in samenwerking met Warnsveldse Boys een Voetbal3daagse georganiseerd. Deze Voetbal3daagse is voor jongens en meisjes tussen de 8 en 15 jaar, voetballers van ieder niveau. Dus, ben jij geboren tussen 2002 en 2009? Schrijf je dan in voor een onvergetelijke ervaring!

Wat krijg je allemaal?

  • * Een compleet De Graafschap tenue;
  • * Training van ervaren en opgeleide trainers;
  • * Getest worden door een specialist;
  • * Techniektraining verzorgd door Pelota Academy;
  • * Een spelersrapport met daarin de uitslagen van verschillende testen;
  • * Een spelersfoto;
  • * Elke dag een goed verzorgde lunch.

Dagindeling
Natuurlijk gaan we niet het hele programma verklappen, maar we kunnen zeggen dat alle voetbalfacetten aan bod komen. We starten elke dag rond 10.00 uur en eindigen rond 15.00 uur. Je blijft niet overnachten. Exacte tijden worden op een later moment gecommuniceerd. Wil je in de herfstvakantie 3 dagen leven als een echte De Graafschap speler? Meld je dan aan voor De Graafschap Pincvision Voetbalacademie Voetbal 3 Daagse.

Locatie
De Voetbal3daagse wordt gehouden op Sportpark het Braamveld, het terrein van Warnsveldse Boys: Veldesebosweg 30, 7231 DW Warnsveld.

Kleding
Elke deelnemer ontvangt een officieel De Graafschap tenue welke tijdens de Voetbal3daagse gedragen wordt. Het wassen van het tenue dient zelf gedaan te worden. Deelnemers nemen eigen voetbalschoenen mee.

Scouting
Misschien zijn er tijdens de Voetbal3daagse wel scouts van De Graafschap Pincvision Voetbalacademie aanwezig en val jij in positieve zin op. 

Kosten 
De kosten van De Graafschap Voetbal3daagse bedragen €169,-. De betaling dient vooraf overgemaakt te worden naar het volgende rekeningnummer: NL80RABO0187488169 t.n.v. Stichting Talenten Academie Achterhoek onder vermelding van: Voetbal3daagse + naam deelnemer. De inschrijving is compleet zodra de betaling voldaan is.

Aanmelden
Download het inschrijfformulier voor De Graafschap Voetbal3daagse. Dit ingevulde formulier graag mailen naar: info@degraafschapvoetbalacademie.nl. De inschrijving sluit op 6 oktober 2017.

Let op: VOL = VOL

Vragen
Met vragen omtrent de Voetbal3daagse kun je terecht bij de organisatie via info@degraafschapvoetbalacademie.nl

Tot ziens op 17 Oktober op sportpark Het Braamveld in Warnsveld!

Logo-GPVA

Volgende wedstrijd

-

vrijdag 22 september 2017, 20:00 uur
KRAS Stadion, Volendam

Bestel kaarten