U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Update stand van zaken rondom Klaas-Jan Huntelaar


Update stand van zaken rondom Klaas-Jan Huntelaar

In de afgelopen dagen hebben wij als club weer gemerkt hoezeer we in de omgeving leven. Sinds Klaas-Jan Huntelaar aangaf niet bij Schalke 04 te blijven, zijn er allerlei supportersacties op gang gekomen.

Wij genieten van de saamhorigheid en waardering voor Huntelaar, maar willen wel een update van de stand van zaken geven. Het is niet juist dat er een gesprek staat gepland met Huntelaar.

"Wij waarderen hem enorm, als boegbeeld van onze regio en oud-speler van de club", aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp. "Maar tussen hoop en realiteit zit nog wel een belangrijk verschil. Klaas-Jan heeft aangegeven dat hij de komende periode tijdens zijn welverdiende vakantie rustig wil nadenken hoe hij zijn leven na dit seizoen wil invullen. Met als belangrijkste vraag: wel of niet doorgaan met voetballen."

"Wij hebben hem laten weten daarover graag een keer met hem van gedachten te willen wisselen, maar vinden dat het nu eerst tijd is voor de gedachten van Klaas-Jan zelf. Of hij wel of niet door wil gaan met voetballen en wel of geen toekomst voor zichzelf bij ons ziet, ligt bij hem. En wij respecteren hoe dan ook zijn keuze, welke keuze dat ook zal zijn."


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner