U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Gezondheidsupdate Adrie Poldervaart


Gezondheidsupdate Adrie Poldervaart

Hoofdtrainer Adrie Poldervaart ligt sinds 6 februari in het ziekenhuis. Bekend is dat hij lijdt aan het Guillain-Barré syndroom en binnen dat syndroom aan een zeldzame variant. Door het zeldzame karakter van deze aandoening is nog niet duidelijk wanneer Adrie zal terugkeren.

Het moge duidelijk zijn dat hij niet aanwezig is op de club zoals de afgelopen weken. Daarom worden alle technische en tactische keuzes genomen door de overige stafleden met Richard Roelofsen als eindverantwoordelijke. Adrie wordt daarbij informeel geïnformeerd over de gang van zaken indien nodig.

“Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om een ieder hartelijk te bedanken voor de vele kaarten, bloemen en cadeaus die ik heb mogen ontvangen”, aldus Adrie Poldervaart. “Dit geeft mij heel veel energie om deze aandoening te overwinnen. Vanuit het hele land en van allerlei clubs ontvang ik steunbetuigingen en beterschapswensen. Daar ben ik zeer dankbaar voor en dat doet een mens goed. Daarnaast heb ik bezoek gekregen van allerlei mensen die de moeite hebben genomen om mij op te zoeken. Enorme dank voor alle steun die ik heb mogen ontvangen!”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Parkstad limburg stadion, Kerkrade

Roda JC
vr
19
apr.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner