U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Devin Haen verlaat De Graafschap en kiest voor avontuur in Rotterdam


Devin Haen verlaat De Graafschap en kiest voor avontuur in Rotterdam

De Graafschap heeft Devin Haen verkocht aan Feyenoord, de spits zal vervolgens worden doorverhuurd door de Rotterdammers aan FC Dordrecht. Haen doorliep de complete jeugdopleiding van de Achterhoekse trots en speelde ruim tachtig officiële wedstrijden voor De Graafschap.

'Waardering voor De Graafschap en Devin'

“Als een prachtige club als Feyenoord in het laatste contractjaar aanklopt, dan hebben wij er begrip voor dat Devin – ondanks dat hij een echte De Graafschap-man is – deze uitdaging graag aangaat”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds. “Als Feyenoord dan ook nog uit de aanbieding laat blijken dat zij waardering voor De Graafschap en Devin hebben, dan kunnen wij hem alleen maar bedanken voor al zijn inzet. Daarnaast wens ik hem enorm veel succes in Rotterdam en gunnen we hem het beste. Devin is een geweldige kerel.”

'Wil iedereen bij De Graafschap bedanken'

“De keuze om De Graafschap te verlaten is geen makkelijke”, aldus Devin Haen. “Ik heb de complete jeugdopleiding doorlopen en de club is als een soort tweede huis voor me. Het plan dat er bij Feyenoord en FC Dordrecht ligt, gecombineerd met mijn actuele situatie bij De Graafschap, heeft ervoor gezorgd dat ik de knoop heb doorgehakt en besloten heb de stap te maken. Ik wil iedereen bij De Graafschap bedanken voor alles wat we de afgelopen jaren samen hebben doorgemaakt, van de mensen van kantoor, tot aan de staf en bovenal natuurlijk de supporters. Ik ga jullie vast nog wel zien op de tribunes van De Vijverberg!”

Devin, dankjewel voor alles. Heel veel succes in Rotterdam en Dordrecht. Veur altied Superboer!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Bingoal stadion, 's-gravenhage

ADO Den Haag
vr
25
okt.
20:00
uur
De Graafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner