U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


De Graafschap haalt aanvaller Sam Hendriks


De Graafschap haalt aanvaller Sam Hendriks

Sam Hendriks komt per direct De Graafschap versterken. De 27-jarige aanvaller is geboren en getogen in Doetinchem en speelde in de jeugd bij De Graafschap. Hij is meervoudig jeugdinternational.

'Cijfers mag hij gaan uitbouwen'

Na de overstap naar de senioren maakte Hendriks de stap naar AFC Ajax. Daarna speelde hij ook voor Go Ahead Eagles, Leuven (B) en Cambuur Leeuwarden. De Graafschap huurt Hendriks voor een half seizoen van de Friezen met een optie voor een extra seizoen. “Wij hebben gekeken wat beschikbaar en ook haalbaar was. Sam heeft in de eerste divisie altijd zijn goals gemaakt. Inmiddels heeft hij ruim 200 wedstrijden betaald voetbal in de benen en wist hij het net zo’n 75 keer te vinden. Deze cijfers mag hij nu bij ons uitbouwen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

'Geeft een bijzonder gevoel'

"Ik ben er heel blij mee en het geeft wel een bijzonder gevoel", aldus Hendriks over zijn terugkeer op De Vijverberg. Hendriks hoopt bij De Graafschap veel tot spelen te komen: "De Graafschap is een prachtige club en toen ze zich meldden was de keuze makkelijk." Hendriks is per direct inzetbaar.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner