U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Contract van middenvelder Philip Brittijn opengebroken


Contract van middenvelder Philip Brittijn opengebroken

De Graafschap en middenvelder Philip Brittijn hebben overeenstemming bereikt over het openbreken van het contract van de 19-jarige Winterswijker. De jeugdexponent van de Achterhoekse trots ligt daardoor tot medio 2025 vast.

'Nadrukkelijk stempel gedrukt'

“We zijn enorm blij dat we tot deze overeenstemming zijn gekomen”, aldus technisch manager Peter Bijvelds. “Philip is één van de grote talenten die voort zijn gekomen uit onze eigen jeugdopleiding en die het afgelopen jaar nadrukkelijk hun stempel al gedrukt hebben. Zoals bijvoorbeeld ook Devin Haen dat heeft gedaan. Philip is een technisch zeer begaafde middenvelder met daarnaast ook een groot loopvermogen en goed inzicht. We zijn ervan overtuigd dat hij zich kan blijven ontwikkelen onder leiding van onder meer onze nieuwe hoofdtrainer Jan Vreman. Ons doel is om weer kapitaal op het veld te hebben staan en daar is het openbreken van het contract van Philip ook een mooi onderdeel van.”

'Kijk enorm uit naar de start van komend seizoen'

“Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb opengebroken en verlengd”, aldus Philip Brittijn. “Ik heb het enorm goed naar mijn zin bij onze mooie club en kijk enorm uit naar de start van komend seizoen. Met Jan als trainer en de mix van jeugd en ervaring gaan we samen D’RAN voor een mooi seizoen!”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

zo
12
mei

uur
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner