U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Max Jansen verlaat De Graafschap voor nieuwe uitdaging


Max Jansen verlaat De Graafschap voor nieuwe uitdaging

Max Jansen is bezig aan zijn laatste periode bij De Graafschap Jeugdopleiding. Komend seizoen zal Jansen een nieuwe uitdaging aangaan als fysiotherapeut bij de eerste selectie van Go Ahead Eagles.

Van jeugdspeler naar fysiotherapeut

Vanuit de samenwerking met Fysiotherapie Engelaar was Jansen sinds 2019 het vaste gezicht van de medische staf op De Bezelhorst. Jansen was daarvoor ook al geen onbekende voor de club. Als jeugdspeler doorliep hij de gehele opleiding, voordat hij dus enkele jaren geleden als fysio terugkeerde bij de Superboeren. In de jaren dat Jansen bij De Graafschap actief was in de medische staf toonde hij zich niet alleen als bekwaam vakman, maar was hij voor veel spelers en trainers ook op sociaal vlak een graag geziene medewerker.

"Uiteraard jammer dat we een goede fysio verliezen, maar ik ben ook zeker trots dat hij een mooie stap kan maken," reageert Hoofd Jeugdopleidingen Jefta Bresser op het vertrek van Jansen.

Nieuwe uitdaging

Max Jansen besluit: “Nadat ik zelf de gehele jeugdopleiding doorlopen had als speler, was het een eer om terug te zijn op het oude nest als fysiotherapeut. Ik heb genoten van de samenwerking met alle collega’s en zat met een trots gevoel op de tribune als er weer een jeugdspeler mocht debuteren op de Vijverberg! Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging en kijk ik ernaar uit om met Go Ahead Eagles de eredivisie in te gaan!”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

De vijverberg, Doetinchem

De Graafschap
vr
26
apr.
20:00
uur
MVV Maastricht
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner