U heeft momenteel geen verbinding.
Organisatie

Routebeschrijving


Stadion De Vijverberg

Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem

Tel: (0314) 36 84 50


Routebeschrijving naar het stadion:

Auto: Vanuit Arnhem: A12 en A18 nemen. Op de A18 afrit 4 Doetinchem-Oost en bij de verkeerslichten linksaf. Bij het tweede verkeerslicht rechtsaf en vervolgens met de weg mee naar rechts. Derde weg links (Dennenweg) in, 800 meter vervolgen en links Lijsterbeslaan in.

Openbaar Vervoer: Vanaf NS-station Doetinchem buslijn 28 (richting Gendringen) of 40 (richting Dinxperlo) nemen. Vervolgens uitstappen bij halte Watertoren en zeven minuten lopen naar het stadion.

Route.jpg


Info gemeente Doetinchem rondom parkeren thuiswedstrijden De Graafschap

Sinds enkele jaren kennen we de bewonerspas rondom de thuiswedstrijden van Betaald Voetbal De Graafschap. Omdat het gebied waar het stadion ligt een woonwijk is, zijn er rondom de wedstrijden diverse verkeersmaatregelen van toepassing.

Bewoners die in de directe omgeving (binnenring) wonen beschikken over een gele of blauwe bewonerspas. Welke pas van toepassing is, is gerelateerd aan waar iemand in de wijk woont.

De reden voor het verstrekken van de bewonerspas is om uw veiligheid en woonplezier tijdens de wedstrijden te kunnen waarborgen en daarbij de calamiteitenroutes voor de hulpdiensten te garanderen. Daarnaast willen wij de overlast van wild-parkeren tegengaan. Na aanvang van de wedstrijd worden de afzettingen verwijderd.

De bewonerspas is nodig voorafgaand aan de thuiswedstrijden van De Graafschap en de wedstrijden van Jong-Oranje wanneer de straten voor autoverkeer zijn afgesloten in de wijk. Met de kaart achter de voorruit kan men de afsluiting passeren, zodat de eventuele hinder tot een minimum beperkt wordt.

Er wordt slechts eenmalig één bewonerspas per huisnummer verstrekt. Staan op het huisnummer meerdere auto’s geregistreerd, dan kan bij de afsluiting ook het kentekenbewijs of groene kaart aan de verkeersregelaar getoond worden. Op zowel het kentekenbewijs als op de groene kaart staat uw woonadres.

Voor nieuwe inwoners van de gemeente Doetinchem die binnen het afgezette gebeid zijn komen wonen, geldt dat zij zich bij de gemeente kunnen melden voor een bewonerspas. Hiervoor kan men bellen met het volgende telefoonnummer 0314 – 377 377. De gemeente controleert of de betreffende persoon daar ook ingeschreven staat.

Mocht u tijdens een thuiswedstrijd bezoek (dat per auto komt) gepland hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar parkeerbeheer@degraafschap.nl Dit kunt u doen tot één dag voor de wedstrijd tot uiterlijk 18.00 uur. Ook voor andere vragen kunt u hier terecht.

De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 09:30 uur – 12:30 uur
  • Op dagen waarop De Graafschap een thuiswedstrijd speelt, is de receptie geopend van 12.00 tot 20.00 uur.

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner