Wij missen u!


Wij missen u!

Wij denken vandaag net een beetje extra aan u. Op dit moment zouden we het fluitsignaal horen voor de aftrap van de wedstrijd De Graafschap - TOP Oss. We zouden er een gezellige Paasmaandag van maken, samen met u en uw gezin. Een spannende wedstrijd en daarna nog even napraten in de Business Club onder het genot van een hapje, drankje en swingende live muziek...

Wij missen u!
Mist u ons ook zo? Het voetbal, het stadion, de netwerkevenementen. De gezelligheid, saamhorigheid, het samenzijn. Het leek zo gewoon maar is nu iets heel bijzonders geworden. Iets waar we weer naar uit kunnen kijken en naartoe kunnen leven. Ondertussen zitten we niet stil en proberen we nieuwe activiteiten te ontplooien zodat wij u, juist in deze moeilijke tijden, de kracht en saamhorigheid van onze Business Club kunnen laten voelen.

#samendran nu meer dan ooit
Wij hopen dat u gezond bent en dat u in deze bizarre en onzekere situatie ook zakelijk gezien het hoofd boven water kunt houden. Een ieder zet de schouders eronder en probeert zo goed mogelijk in te spelen op de nieuwe situatie. Juist in deze periode zien wij nieuwe initiatieven en samenwerkingen ontstaan. Wij willen u graag helpen, met u meedenken en uw klankbord of de verbindende factor binnen ons netwerk zijn. Wij proberen dan ook zoveel mogelijk contact met u te houden, maar het is ons helaas nog niet gelukt om een ieder persoonlijk een hart onder de riem te steken.

Kunnen wij u helpen?
Kunnen wij u wellicht ergens mee van dienst zijn, schroom dan niet om ons te contacten. Dat kan via de BC app, per mail, maar natuurlijk ook gewoon per telefoon.

Happy Hour Business journaal
Donderdag 16 april a.s. staat er een Happy Hour op onze Business Club agenda. UIteraard kan dit niet doorgaan in stadion De VIjverberg. Graag willen wij u toch op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen onze mooie (Business) club. Daarom introduceren wij het Happy Hour Business journaal. Vanaf 19.30 uur praten Hans Martijn Ostendorp, Rob Migchelbrink en Mike Snoei u bij in een speciale online editie van ons Happy Hour. Heeft u een vraag voor hen? Mail of app deze dan naar Judith Roelofsen. Als uw vraag uiterlijk woensdag 15 april voor 14.00 uur binnen is, dan behandelen wij deze in het Business journaal van donderdag 16 april. Meer informatie over de uitzending ontvangt u uiteraard nog van ons.

Wij wensen u een fijne tweede Paasdag toe en hopen u heel snel weer te mogen ontmoeten in ons mooie stadion.

Commercieel team: Hans Martijn, Henk, Judith en Brend
Business Club bestuur: Rob, Sandra, Tim, Mark, John en Jeroen


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht