Wie is jouw ultieme Achterhoekse ondernemer?


Wie is jouw ultieme Achterhoekse ondernemer?

Dankzij ondernemers als jij, gebeurt er wat in de Achterhoek. Wellicht inspireerde jouw lef een jonge dorpsgenoot om óók te pionieren. Misschien zorgde jouw innovatie ervoor dat heel Nederland het over de Achterhoek had. Of mogelijk laat jouw bezieling je medewerkers elk dag het beste in zichzelf ontdekken. Met drie Achterhoekse Ondernemersprijzen vieren we het ondernemerschap dat onze regio in beweging brengt.

Nomineer hier de Achterhoekse ondernemer die jou inspireert!

Stemmen kan van 20 juni tot 15 augustus 2019

Drie Achterhoekse Ondernemersprijzen

Business Club De Graafschap, VNO-NCW Achterhoek en Rabobank Graafschap introduceren drie splinternieuwe Achterhoekse Ondernemersprijzen. Met de Guus Hiddink Bedrijven Award wordt de onderneming beloond die met zijn of haar bijzondere aanpak een voorbeeld voor andere Achterhoekse ondernemers is. De Rabobank Talent Award geeft een ambitieuze startende ondernemer een boost. En de Ap Ruesink Ondernemers Award onderscheidt dé ondernemer die anderen met zijn of haar succes inspireert. Met de verhalen van de genomineerden en de winnaars, geven we bijzondere ondernemers in de Achterhoek een podium waarmee we anderen inspireren. Zo laten we zien waar onze regio voor staat!

De feestelijke uitreiking

De uitreiking van de drie awards vindt plaats op 17 oktober 2019 in het Amphion. Zet de datum vast in je agenda! Het belooft een prachtige avond te worden en wie weet val je ook zelf in de prijzen!

Meer informatie over de prijzen en jury en hoe je kunt nomineren, vind je op www.ondernemersprijzenachterhoek.nl

We zien je nominatie graag tegemoet!

John Brands, lid Business Club De Graafschap
Steven Enneman, directievoorzitter Rabobank Graafschap

Koen Knufing, voorzitter VNO-NVW Achterhoek


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht