Vrijdag 10 mei: de Blauwwitte Golfdag, nu ook weer met een 9 holes-wedstrijd


Vrijdag 10 mei: de Blauwwitte Golfdag, nu ook weer met een 9 holes-wedstrijd

Om voor alle golfliefhebbers een programma te bieden dat past binnen alle drukke dagelijkse werkzaamheden kunt u zich, naast de gebruikelijke 18 holes, ook weer aanmelden voor een kortere ronde (9 holes). De wedstrijdgolfers spelen om de Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal. Voor de nog ongeoefende golfer is er een clicic om zo met deze mooie sport kennis te maken.

Hoe ziet de dag eruit?

Vrijdag 10 mei zijn de golfers voor de 18 holes vanaf 10.30 uur van harte welkom op de prachtige baan van Golfplatz Borghees. Diegenen die 9 holes spelen en de mensen voor de clinic worden om 13.00 uur verwacht. Na het sportieve gebeuren treffen we elkaar dan rond half vijf in het clubhuis voor het Happy Hour en sluiten we de dag af met een heerlijke BBQ. Naast plezier en gezelligheid voor iedereen door gezamenlijk sportief bezig te zijn, is er natuurlijk ook ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen over zakelijke aangelegenheden.

Sla uw slag!

De Graafschap heeft een speciale sponsorovereenkomst met Golfplatz Borghees. Daarom bedragen de kosten voor BC-leden slechts € 105,- per persoon voor deelname aan de 18 of 9 holes-wedstrijd en € 75,- voor de clinic (All-inclusive formule; dus inclusief greenfee/begeleiding en alle consumpties en versnaperingen). Het kledingadvies tijdens de BBQ is casual.

Eenvoudig aanmelden

Klik hier voor uw aanmelding voor de Blauwwitte Golfdag. In verband met de organisatie dient uw inschrijving in ieder geval vóór 1 mei binnen te zijn. Uiteraard kunt u een bekende of zakenrelatie als introducé uitnodigen.

Ook uw bedrijf presenteren?

Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om hun logo mee te laten drukken op de speciaal ontworpen scorekaart. Voor slechts € 95,- bent u dan de hele dag onder de aandacht van uw doelgroep. Uw bedrijfsnaam wordt dan tevens vermeld op een sponsorbord. Daarnaast kunt u zichzelf presenteren door een prijs ter beschikking te stellen voor de winnaars van de dag.

Met vriendelijke groet

Bestuur Business Club De Graafschap

Bijlage: dagprogramma per onderdeel

foto-collage.jpgNieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht