U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Sportieve samenwerking tussen Stichting De Graafschap Verbindt & EXIT Toys


Een eerste stap is gezet in de samenwerking tussen Stichting De Graafschap Verbindt en EXIT Toys. EXIT Toys heeft kosteloos diverse sportieve artikelen geleverd aan de Stichting. Deze materialen zoals een eigen panna-kooi, diverse rebounders en stalen voetbalgoals kunnen goed ingezet worden bij 'side-events' en diverse maatschappelijke projecten en activiteiten in de regio.

EXIT Toys levert als sponsor (Heerenboer) graag haar materialen aan de stichting De Graafschap Verbindt. Marcel Dijk: 'Duurzaamheid staat bij ons hoog op de agenda. Wij weten dat De Graafschap Verbindt een bijdrage levert aan de lokale samenleving. Als Achterhoeks bedrijf vinden wij dit belangrijk en kunnen dit alleen maar toejuichen. Mede daarom leveren wij met veel plezier onze artikelen aan de stichting'.

'Met deze geste van Exit Toys kunnen wij werken aan vitaliteit en sportiviteit in de regio. Het is fantastisch dat wij op deze wijze een bijdrage kunnen leveren aan het MVO beleid van een prachtig bedrijf als Exit Toys', aldus Michael Ogubai.

Op de foto zien jullie Marcel Dijk (Exit Toys) & Michael Ogubai (De Graafschap Verbindt).


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Sportcomplex Zoudenbalch, Utrecht

Fcutrecht
ma
30
jan.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner