Sani4all is nieuwe sponsor bij de Achterhoekse Trots


Sani4all is nieuwe sponsor bij de Achterhoekse Trots

Sani4all, dé specialist op het gebied van badkamers, sanitair en tegels tegen internetprijzen, is vanaf dit seizoen te bewonderen op De Vijverberg. Het bedrijf heeft een Business Club-lidmaatschap afgesloten met De Graafschap en hangt prominent met een vast bord boven de drukke Spinnekop tribune.

Sani4all heeft negen vestigingen in Nederland en kent zijn oorsprong in de Achterhoek. De dichtstbijzijnde vestigingen bevinden zich in Varsseveld en Zevenaar. Eigenaar Jos Rabelink ondertekende begin deze maand officieel het sponsorcontract en kijkt uit naar een mooi seizoen. “Een mooi moment om het bedrijf te verbinden aan Betaald Voetbal De Graafschap. We zijn een jong bedrijf en zetten De Graafschap in op onze naamsbekendheid te vergroten. Tevens willen we graag aanwezig zijn in de Business Club, om verbindingen te leggen met diverse regionale ondernemers uit het netwerk van de club.”

De Graafschap is verheugd om wederom een nieuwe sponsor te mogen verwelkomen. “We vinden het erg mooi dat dit jonge en snel groeiende bedrijf De Graafschap inzet om de naamsbekendheid in korte tijd te vergroten. Uit de plezierige gesprekken met elkaar zijn er op strategisch niveau mooie afspraken gemaakt, om dit met elkaar te realiseren. Tevens zetten we ons in om de verbindingen binnen het grootste zakennetwerk van de regio voor hen te realiseren” aldus account manager Jelle Huntelaar.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht