U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


​Procurance/Workademy treedt toe tot de Business Club van De Graafschap en wordt tevens talentenpartner van De Graafschap Jeugdopleiding.


​Procurance/Workademy treedt toe tot de Business Club van De Graafschap en wordt tevens talentenpartner van De Graafschap Jeugdopleiding.

Procurance/Workademy treedt toe tot de Business Club van De Graafschap en wordt tevens talentenpartner van De Graafschap Jeugdopleiding.

Als inkoopadviesbureau leidt Procurance al jaren haar eigen mensen op. Ook opdrachtgevers klopten steeds vaker aan voor ontwikkeling van praktijkkennis over inkoop en aanbesteden, want de (semi) publieke sector kampt namelijk met een groot tekort aan goede inkopers. Wie na een theoretische opleiding begint, kent namelijk nog niet het klappen van de zweep. Dit praktijkcomponent biedt Workademy: tientallen jaren inkoopervaring, vertaald naar praktische opleidingen. Workademy bereidt starters, zij-instromers en professionals in korte tijd en laagdrempelig voor op de praktijk.

“Talentontwikkeling zit ons in het bloed. Daarom werken we met ons nieuwe label Workademy als Talentenpartner en Business Club lid graag samen met De Graafschap. De Graafschap Jeugdopleiding streeft er ook naar om ‘het beste uit talent te halen’. Tevens zien wij de kernwaarden van de club - ‘trots, D'RAN, eerlijk, samen en genieten’ in onze werkwijze terug”, geeft algemeen directeur Bart Berkel aan.

Op de foto Rachel Heeringa, Yvette en Bart Berkel samen met algemeen directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp.

Meer weten? Kijk op www.workademy.nlNieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

Stadion De Vijverberg, Doetinchem

Degraafschap
vr
21
jan.
20:00
uur
Logo almere
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner