Power Hour: Speeddaten voor sponsoren op woensdag 7 november a.s.


Power Hour: Speeddaten voor sponsoren op woensdag 7 november a.s.

Op woensdag 7 november a.s. staat er een Power Hour / speeddate sessie op de Business Club agenda. Tijdens een Power Hour sessie worden maximaal 5 gesprekken (1-op-1) van 15 minuten gevoerd.

De eerste vijf minuten kunnen de gesprekspartners zich aan elkaar voorstellen en vervolgens krijgen beiden partijen ieder 5 minuten om vragen kenbaar te maken. Precies na 15 minuten is het tweegesprek afgelopen. Tevens trachten wij u in contact te brengen met de persoon met wie u nu eens graag aan tafel wilt zitten!

Wie kan hiervan gebruik maken
Alle Business Club leden en sponsoren van De Graafschap kunnen deelnemen. Waarbij voor het welslagen van de gesprekken alleen directieleden en beslissers uit het management worden toegelaten.

Aanmelden
Tot en met 6 november a.s. kunt u zich aanmelden via uw inlog. U bent dan gegarandeerd van vele nieuwe contacten. Gezien de belangstelling en de formule van het 'speeddaten', is het niet mogelijk meer dan één beslissingsbevoegde persoon per organisatie in te schrijven.

U ontvangt vooraf een overzicht van de bedrijven die zich hebben aangemeld. U kunt vervolgens per mail aangeven met welke bedrijven u gedurende deze avond kennis wilt maken / in gesprek wilt treden. Wij trachten dan uiteraard zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen.

Hieronder treft u het (globale) programma aan voor deze interactieve avond:
17.15 uur: Ontvangst met broodjes / soep en introductie Power Hour
17.30 uur: Sessie 1 van de 1-op-1 gesprekken (3 x 15 minuten)
18.30 uur: Pauze
18.45 uur: Sessie 2 van de 1-op-1 gesprekken (2x 15 minuten)
19.15 uur: Afsluiting met een drankje
19.45 uur: Einde van deze avond 'speeddaten voor bedrijven'

Afmelden
Afmeldingen kunnen tot en met 6 november 12.30 uur via de BC app worden doorgegeven. Afmeldingen die later binnenkomen worden belast met € 20,- administratiekosten.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht