Playseat® Official Talentenpartner van De Graafschap


Playseat® Official Talentenpartner van De Graafschap

Playseat® is de komende drie jaar 'Official talentenpartner' van De Graafschap. De steun van Playseat® heeft de Doetinchemse club in staat gesteld een verdere professionalisering van de jeugdopleiding door te voeren.

"Ondersteuning van talent is een belangrijke drijfveer voor Playseat®. De jeugd is onze toekomst en werken met de jeugd helpt ons innovatieteam bij productontwikkeling", stelt oprichter en eigenaar Fernando Smit, van wie onder andere bekend is dat hij F1-coureur Max Verstappen al vanaf 10-jarige leeftijd helpt. Hij vervolgt: "Een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van jeugdtalenten als Sebastiaan Vettel, Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Max Verstappen hebben Playseat® gebracht tot de onderneming die we inmiddels zijn. Een Doetinchems bedrijf met wereldwijde samenwerkingen in alle raceklassen, inclusief F1 en Nascar, maar ook Playstation, Puma, NBA en FIFA."

"Ik geloof in de stappen die De Graafschap wil zetten met haar jeugdopleiding en ik vind het belangrijk daar een bijdrage aan te kunnen leveren", stelt Doetinchemmer Fernando Smit. "Wij zijn al jaren betrokken bij de ontwikkeling van toekomstige atleten. Max Verstappen traint thuis al jaren in een Playseat® F1-product, die we doorontwikkelen en vervolgens beschikbaar maken voor de consument. De consument haalt daarmee een geweldige race-ervaring thuis beleeft en nog meer betrokken raakt bij de F1-sport. In andere sporten zoals voetbal en NBA is Playseat® inmiddels ook actief met revolutionaire producten. Een samenwerking in eigen regio, met de jeugdopleiding van De Graafschap is daarom voor de hand liggend. Wij zijn erg trots op deze partnership met De Graafschap."

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp geeft aan enorm blij te zijn met Playseat® als talentenpartner van De Graafschap. "Naast de mogelijkheden die wij door de belangrijke financiële injectie van Playseat® hebben gekregen om verder te investeren in het voetbaltechnische kader bij de jeugd, is het ook prettig om met Fernando te kunnen sparren over het faciliteren van de talentontwikkeling binnen de jeugdopleiding van De Graafschap. Ook op dat gebied helpt hij ons enorm."

Playseat-3.JPG


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht