Zakelijk nieuws
Happy Hour februari met Willem van Hanegem

Happy Hour februari met Willem van Hanegem

Willem van Hanegem is donderdag 20 februari te gast bij het Happy Hour van De Graafschap. De nog altijd razend populaire voetballegende wordt die avond geïnterviewd door Eddy van der Ley, met wie hij ook een theatertour door het land doet. Het tweetal stond in december nog voor ruim 800 man in het Amphion-theater in Doetinchem.

Lees verder

Maak kennis met: MIJN Magazine

Maak kennis met: MIJN Magazine

Onze Business Club leden stellen zich graag voor. Dit keer MIJN Magazine.

MIJN Magazine is een Achterhoekse uitgave dat maandelijks 110.000 Achterhoekse huishoudens bereikt en dus 300.000 lezers heeft. Dit medium is al 21 jaren diep geworteld in deze regio en inmiddels dus niet meer weg te denken. Er staan interviews in met bekende en minder bekende Achterhoekers, die in ieder geval stuk voor stuk spraakmakend zijn.

Lees verder

DIneren voorafgaan aan De Graafschap - Roda JC

DIneren voorafgaan aan De Graafschap - Roda JC

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Roda JC op vrijdag 14 februari a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de Rabobank Lounge. Ook als u seats heeft in de ETL Dales Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17:45 uur bent u van harte welkom en vanaf 18:00 is de aanvang van het diner.

Lees verder

​Eggink Maalderink Garantiemakelaars verbindt zich aan De Graafschap

​Eggink Maalderink Garantiemakelaars verbindt zich aan De Graafschap

Eggink Maalderink Garantiemakelaars is vanaf dit seizoen betrokken bij Betaald Voetbal De Graafschap. Dit full-service makelaarskantoor in Aalten, Terborg en Zutphen is binnen de particuliere markt, zakelijke markt en agrarische markt actief in de gehele Achterhoek en voelt zich thuis in het grootste regionale zakennetwerk van De Graafschap.

Lees verderSmaakvol Zakendoen tijdens Happy Hour januari

Smaakvol Zakendoen tijdens Happy Hour januari

Op donderdag 16 januari a.s. heet De Graafschap u, samen met haar horecapartners, vanaf 18.00 uur van harte welkom op het Happy Hour van januari; Smaakvol Zakendoen.

Wij hebben voor dit Happy Hour onze prachtige supporterskantine speciaal voor u gereserveerd.

Uiteraard staat Smaakvol Zakendoen in het teken van heerlijke hapjes en drankjes. Ook hebben wij Ron Blaauw uitgenodigd als gastspreker. Ron is geen chef-kok meer, maar culinair ondernemer. Hij inspireert iedereen met zijn passie voor ondernemen.

Lees verder

Onze nieuwe beveiligingspartner, RJ Evenementenbeveiliging, stelt zich aan u voor

Onze nieuwe beveiligingspartner, RJ Evenementenbeveiliging, stelt zich aan u voor

Wij zijn verheugd om ons bedrijf als nieuwe beveiligingspartner van De Graafschap aan u voor te stellen . Tijdens wedstrijden zijn wij ook uw partner waarbij het onze missie is u een veilige wedstrijd te laten beleven.

RJ Safety & Security in een integrale beveiligingsorganisatie met meer dan 20 jaren ervaring en telt zo’n 225 medewerkers. Naast onze partnership met De Graafschap voeren wij onze beveiligingsdiensten eveneens uit in de meest uiteenlopende branches in Oost-Nederland, met name in de Achterhoek en Twente.

Lees verder

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.