Zakelijk nieuws


Geen betaald voetbal tot minimaal 1 april

Geen betaald voetbal tot minimaal 1 april

Thuiswedstrijden De Graafschap, tegen respectievelijk Helmond Sport en NEC, uitgesteld.

Het kabinet heeft zojuist besloten dat alle evenementen en bijeenkomsten boven de 100 personen tot en met 31 maart a.s. niet mogen plaatsvinden. Dit heeft tot gevolg dat de volledige eredivisie en eerste divisie tot en met 31 maart wordt stilgelegd, inclusief alle jeugdwedstrijden.

Lees verder

Uitstel Happy Hour AgriBioSource

Uitstel Happy Hour AgriBioSource

Donderdag 19 maart a.s. staat het Happy Hour van de maand maart op onze Business Club agenda.

In goed overleg met AgriBioSource, de organisator van deze avond, hebben wij besloten het Happy Hour op deze datum te annuleren in verband met het Coronavirus (COVID-19). De company policy van AgriBioSource en Royal Cosun zijn hierbij leidend.

Lees verder


Business Club Bestuur --> aftredend en herkiesbaar

Business Club Bestuur --> aftredend en herkiesbaar

Het Bestuur van Business Club De Graafschap streeft ernaar haar sponsoren een aantrekkelijk programma te bieden. Met o.a. Happy Hours, Trainersuurtje, Workshop Hours en de traditionele Haringparty, bieden wij aan ruim 350 bedrijven de mogelijkheid tot kennismaking en netwerken. Het Bestuur vervult tevens de rol van klankbord voor de overige leden en is de verbindende factor tussen de sponsoren onderling.

Lees verder


Pre-match diner De Graafschap - Helmond Sport

Pre-match diner De Graafschap - Helmond Sport

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Helmond Sport op vrijdag 13 maart a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk diner in de Rabobank Lounge. Ook als u seats heeft in de ETL Dales Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17:30 uur bent u van harte welkom en vanaf 17:45 is de aanvang van het diner.

Lees verder

Pre-match brunch De Graafschap - N.E.C.

Pre-match brunch De Graafschap - N.E.C.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen N.E.C. op zondag 22 maart a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk brunch in de Rabobank Lounge. Ook als u seats heeft in de ETL Dales Lounge kunt u deelnemen aan deze brunch. Vanaf 12:15 uur bent u van harte welkom en vanaf 12:30 is de aanvang van de brunch.

Lees verder

Aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus

Aangescherpte maatregelen tegen het coronavirus

Na uitvoerig overleg heeft De Graafschap besloten de maatregelen, om de uitbraak van het Coronavirus tegen te gaan, verder op te voeren. Deze maatregelen komen naast de adviezen inzake handen schudden en het ontlopen van volle ruimten, zoals gecommuniceerd in het MEMO welke reeds voor het weekend is uitgegeven door de ECV en de CED.

“Wij begeven ons op dit moment in een fase, waarin wij geen enkel risico kunnen- en willen nemen. Met deze maatregelen proberen wij om het virus zo lang mogelijk buiten onze cirkel te houden. Uiteraard begrijpen wij dat deze aanpassingen een ietwat andere werkwijze eisen en dat niet iedereen gelukkig is in deze. Maar de gezondheid van een ieder is voor ons een groot goed. Uiteraard hopen wij dat de situatie spoedig normaliseert, en wij ook weer terug kunnen naar de normale gang van zaken”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Lees verder


Blauwwitte Golfdag 2020 --> Save the date!

Blauwwitte Golfdag 2020 --> Save the date!

Met veel plezier nodigen wij u uit voor een bijzonder en sportief evenement: de Blauwwitte Golfdag. Dit jaar wederom op de prachtige banen van Golfplatz Borghees. Een dag vol plezier en gezelligheid. Ook voor de niet geoefende golfer!

Binnenkort krijgt u alle informatie over deze speciale netwerkdag, met direct de mogelijkheid tot inschrijving. Dan bent u in ieder geval verzekerd van een plek.

Lees verder

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.