Zakelijk nieuws


Maarten van der Weijden --> Happy Hour november

Voor Maarten van der Weijden hangt geluk samen met het stellen van doelen en deze bereiken. Dit kan volgens hem alleen maar als je weet wie je bent, waar je vandaan komt. Met zijn verhaal wil Maarten graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, en acceptatie leren vinden als het even tegen zit. Elver onderschrijft dit. Ook wij stimuleren onze bewoners en deelnemers om het beste uit zichzelf te halen. Dit kunnen we niet alleen. Daar hebben we ook externe partners voor nodig die ons, en met name onze deelnemers, daarin ondersteunen.

Met de inspirerende invulling van het Happy Hour op donderdag 21 november vieren we de 25-jarige intensieve samenwerking met De Graafschap. Een plek waar onze deelnemers elke dag met enorm veel plezier naartoe gaan en aan het eind van de dag met een stukje geluk weer naar huis keren. Een plek waar ze gewaardeerd worden om wie ze zijn en wat ze doen. Ziet u die kansen ook? We hopen u te ontmoeten en kennis te laten maken met de kwaliteiten en mogelijkheden van onze deelnemers.

Lees verder


ESBRO trotse ‘Stersponsor’ De Graafschap

ESBRO trotse ‘Stersponsor’ De Graafschap

Vanaf dit seizoen mag ESBRO zich officieel ‘Stersponsor’ van De Graafschap noemen. Eerder dit seizoen heeft De Graafschap in samenwerking met de ESBRO de campagne ‘ESBRO-doelpunt van de maand’ gelanceerd. De Graafschap is trots dat een grote regionale partner, zoals de ESBRO, zich aan de club heeft verbonden.

Lees verder

Menu pre-match diner De Graafschap - Excelsior

Menu pre-match diner De Graafschap - Excelsior

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Excelsior op vrijdag 1 november a.s. kunt u, samen met uw gasten, genieten van een heerlijk 3-gangen diner in de Rabobank Lounge. Ook als u seats heeft in de ETL Dales Lounge kunt u deelnemen aan dit diner. Vanaf 17:45 uur bent u van harte welkom en vanaf 18:00 is de aanvang van het diner.Uw reservering kunt u via de BC app doorgeven tot en met donderdag 31 oktober, 17:00 uur.

Lees verder

Drie Achterhoekse ondernemers in de prijzen

Drie Achterhoekse ondernemers in de prijzen

Maar liefst 400 ondernemers waren op donderdag 17 oktober getuige van de bloedstollende ontknoping van de Ondernemersprijzen Achterhoek. Onder luid applaus namen Herman Kemper van Kemperkip, Bart Mulder van K14 en Marjolein Boezel van Van Raam hun awards in ontvangst op het podium van het Amphion. Een terugblik op de spectaculaire avond waar het Achterhoekse ondernemerschap groots werd gevierd.

Lees verder

Ondernemersprijzen Achterhoek -  Happy Hour oktober - Vier het ondernemerschap!

Ondernemersprijzen Achterhoek - Happy Hour oktober - Vier het ondernemerschap!

Achterhoekse ondernemers. Met hun lef steken ze elkaar aan, met hun samenwerking helpen ze elkaar vooruit en met hun daadkracht laten ze de markt op hun grondvesten schudden. Samen d’ran; dan gebeurt er wat! In een wervelende avond vol spektakel, vakmanschap, triomf en inspiratie, vieren 500 ondernemers het ondernemerschap in de Achterhoek. We nodigen jou, ondernemende Achterhoeker, van harte uit om op 17 oktober samen met ons te genieten, netwerken, leren en proosten!*

* Omdat we vinden dat jij als Achterhoekse ondernemer niet mág missen op deze avond, bereikt deze uitnodiging je mogelijk via verschillende kanalen.

Lees verder