Zakelijk nieuwsGoede koffie, dito relaties en een wolkje chantage

Goede koffie, dito relaties en een wolkje chantage

Henk-Jan Westhoff kreeg koffie met de paplepel ingegoten en werd van jongs af aan klaargestoomd voor het ondernemerschap. Toen zijn ouders hun levenswerk aan hem overdroegen, bouwde hij succesvol door op een beproefd fundament van lange relaties en trouwe werknemers. Mede daarom is Coffee Fresh al dertig jaar supporter van De Graafschap, in voor- en tegenspoed, in ere- en andere divisies. “De zakenwereld is berekenend en onpersoonlijker geworden. We kunnen wel wat vertrouwen, gunning en noaberschap gebruiken.”

Lees verder


Commercie on Tour!​​

Commercie on Tour!​​

Een partnerschap met elkaar zorgt ook voor nieuwsgierigheid naar elkaars werk. Team Commercie van De Graafschap wil eigenlijk ook wel weten wat “inclusief ondernemen” nu precies inhoudt volgens het WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA). Hoe kan je dat beter uitleggen dan gewoon de praktijk in te stappen? Geen Powerpoint of Prezi, maar gewoon de bus van Sjoerd in stappen en op bezoek bij werkgevers!

Lees verder
Vrijdag 10 mei: de Blauwwitte Golfdag, nu ook weer met een 9 holes-wedstrijd

Vrijdag 10 mei: de Blauwwitte Golfdag, nu ook weer met een 9 holes-wedstrijd

Om voor alle golfliefhebbers een programma te bieden dat past binnen alle drukke dagelijkse werkzaamheden kunt u zich, naast de gebruikelijke 18 holes, ook weer aanmelden voor een kortere ronde (9 holes). De wedstrijdgolfers spelen om de Blauwwitte Graafschap BC Wisselbokaal. Voor de nog ongeoefende golfer is er een clicic om zo met deze mooie sport kennis te maken.

Lees verder

VOLGEBOEKT! Vitale Supervrouwen i.s.m. Rabobank Graafschap

VOLGEBOEKT! Vitale Supervrouwen i.s.m. Rabobank Graafschap

Dinsdag 23 april 2019, de avond van De Graafschap – FC Emmen, is het weer tijd voor de befaamde Supervrouwenavond bij De Graafschap. In samenwerking met de vaste Supervrouwenpartner Rabobank Graafschap worden ook dit jaar honderd Supervrouwen uitgenodigd voor een bijzondere netwerkavond.

Lees verder