Zakelijk nieuws


Drie Achterhoekse ondernemers in de prijzen

Drie Achterhoekse ondernemers in de prijzen

Maar liefst 400 ondernemers waren op donderdag 17 oktober getuige van de bloedstollende ontknoping van de Ondernemersprijzen Achterhoek. Onder luid applaus namen Herman Kemper van Kemperkip, Bart Mulder van K14 en Marjolein Boezel van Van Raam hun awards in ontvangst op het podium van het Amphion. Een terugblik op de spectaculaire avond waar het Achterhoekse ondernemerschap groots werd gevierd.

Lees verder

Ondernemersprijzen Achterhoek -  Happy Hour oktober - Vier het ondernemerschap!

Ondernemersprijzen Achterhoek - Happy Hour oktober - Vier het ondernemerschap!

Achterhoekse ondernemers. Met hun lef steken ze elkaar aan, met hun samenwerking helpen ze elkaar vooruit en met hun daadkracht laten ze de markt op hun grondvesten schudden. Samen d’ran; dan gebeurt er wat! In een wervelende avond vol spektakel, vakmanschap, triomf en inspiratie, vieren 500 ondernemers het ondernemerschap in de Achterhoek. We nodigen jou, ondernemende Achterhoeker, van harte uit om op 17 oktober samen met ons te genieten, netwerken, leren en proosten!*

* Omdat we vinden dat jij als Achterhoekse ondernemer niet mág missen op deze avond, bereikt deze uitnodiging je mogelijk via verschillende kanalen.

Lees verderHappy Hour oktober: Vier het ondernemerschap!

Happy Hour oktober: Vier het ondernemerschap!

Achterhoekse ondernemers. Met hun lef steken ze elkaar aan, met hun samenwerking helpen ze elkaar vooruit en met hun daadkracht laten ze de markt op hun grondvesten schudden. Samen d’ran; dan gebeurt er wat! In een wervelende avond vol spektakel, vakmanschap, triomf en inspiratie, vieren 500 ondernemers het ondernemerschap in de Achterhoek. We nodigen jou, ondernemende Achterhoeker, van harte uit om op 17 oktober samen met ons te genieten, netwerken, leren en proosten!

Lees verder

De Graafschap verzorgt jubileumlunch voor deelnemers Elver

De Graafschap verzorgt jubileumlunch voor deelnemers Elver

Vijfentwintig jaar geleden startte de eerste Elver-deelnemer met werken bij De Graafschap. De vruchtbare samenwerking kwam tijdens een bijeenkomst in de Business Club tot stand. Elver gaf aan op zoek te zijn naar zinvolle dagbestedingsplekken in de maatschappij voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast andere bedrijven zag ook De Graafschap hier de meerwaarde van in en de succesvolle samenwerking was een feit.

Lees verder

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.