Onze nieuwe beveiligingspartner, RJ Evenementenbeveiliging, stelt zich aan u voor


Onze nieuwe beveiligingspartner, RJ Evenementenbeveiliging, stelt zich aan u voor

Wij zijn verheugd om ons bedrijf als nieuwe beveiligingspartner van De Graafschap aan u voor te stellen . Tijdens wedstrijden zijn wij ook uw partner waarbij het onze missie is u een veilige wedstrijd te laten beleven.

RJ Safety & Security in een integrale beveiligingsorganisatie met meer dan 20 jaren ervaring en telt zo’n 225 medewerkers. Naast onze partnership met De Graafschap voeren wij onze beveiligingsdiensten eveneens uit in de meest uiteenlopende branches in Oost-Nederland, met name in de Achterhoek en Twente.

De activiteiten van RJ Safety & Security zijn divers, maar liggen wel in elkaars verlengde. Zo kent de Nederlandse voetbalpiramide ook meerdere divisies: van Eredivisie tot Keuken Kampioen Divisie en verder. Bij RJ Safety & Security wordt er geacteerd in de divisies:

- Security (mobiele surveillance, objectbeveiliging en evenementenbeveiliging)

- Security monitoring op afstand (persoonsalarmering, parkeerbeheer, telefoondiensten, monitoring)

- Veiligheidsopleidingen (o.a. EHBO, BHV, VCA, Agressie & Geweld )

Vele bedrijven, instellingen, overheden en particulieren zien in RJ Safety & Security een duurzame totaalpartner met een vakkundige en betrokken integrale werkwijze. Kortom, RJ Safety & Security helpt u op een andere manier kijken naar veiligheid!

Zoekt u ook naar een integrale oplossing op gebied van integrale veiligheid? Wij komen graag met u in contact! Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 088-4349904

Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.