Mooi Ben Jij steekt dames van De Graafschap weer in het nieuw


Mooi Ben Jij steekt dames van De Graafschap weer in het nieuw

De gastdames, bestuursdames en medewerksters van De Graafschap lopen er weer bij om door een ringetje te halen. Mooi Ben Jij, al jaren de vaste kledingpartner van De Graafschap op het gebied van dameskleding, heeft zich ook dit seizoen weer laten zien als een partner die graag een stapje extra zet.

Sabine Hoogenkamp, eigenaresse van de prachtige lifestylewinkel aan de Doetinchemse Grutstraat, is al jaren verbonden aan De Graafschap en samen met de mannen van Only for Men zorgt ze er ieder seizoen weer voor dat alle clubvertegenwoordigers stijlvol en representatief gekleed zijn. “Ik vind het heerlijk om de wedstrijden van De Graafschap bij te wonen.”, zegt Sabine. “Een uitstekende ontmoetingsplek voor waardevolle contacten. Tevens levert de samenwerking met Only for Men steeds weer mooie evenementen op zoals o.a de modeshow in Doesburg. De Business Club van Graafschap heeft voor mij echt toegevoegde waarde.”

Martine Zuil, directeur commercie en marketing van De Graafschap, voegt hier aan toe: “Een partner zoals Sabine zou iedere voetbalclub zich wensen. Altijd vrolijk, altijd positief en altijd bereid om mee te denken en maatwerk te leveren. Onze dames mogen zeker dit seizoen weer gezien worden, en dat hebben we aan Sabine te danken!”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht