Marc de Hond krijgt de zaal op zijn kop!


Marc de Hond krijgt de zaal op zijn kop!

Het Happy Hour van november vond plaats op de traditionele derde donderdag van de maand, ditmaal op donderdag 15 november. Deze avond werd mede georganiseerd door Werkgeversservicepunt (WSP) Achterhoek, en stond in het teken van een inclusieve Achterhoek.

Na het openingswoord van Business Club voorzitter Rob Migchelbrink kreeg Sjoerd Westra van WSP Achterhoek het woord. Sjoerd benoemde dat WSP Achterhoek sinds seizoen 2018-2019 Maatschappelijk Partner van De Graafschap is geworden. WSP Achterhoek en De Graafschap gaan samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het werk te krijgen

Frank Dijkstra, Logistics Manager bij Kramp, liet daarna zien hoe hij omgaat met het inzetten van personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt, en hoe enorm positief dit voor Kramp uitpakt.

De laatste spreker van de avond was Marc de Hond. Zijn eerste woorden op het podium maakten indruk op de zaal. Hij zei dat De Graafschap in zijn top 3 voetbalclubs stond…… van Doetinchem. Vervolgens vertelde hij met de nodige zelfspot zijn verhaal. Hoe hij enkele jaren geleden een dwarslaesie kreeg, waardoor hij in een rolstoel belandde. Hoe dit zijn leven heeft veranderd en hij er toch in slaagt zijn dromen waar te maken.

Als afsluiter stond in de Rabobank Lounge een heerlijk winterbuffet klaar, aangeboden door Partycentrum Plok. Na de winterse kost werd er nog een tijdje gezellig geborreld en nagepraat over deze bijzondere avond.

Een impressie van de avond, treft u hieronder aan.
Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht