Kuster Olie en De Graafschap maken samen statement voor een beter milieu


Kuster Olie en De Graafschap maken samen statement voor een beter milieu

Kuster Olie en De Graafschap hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Spelers, staf en medewerkers van De Graafschap leggen per jaar veel kilometers af. Is het niet in de spelersbus, dan wel in de eigen auto. Dat gebeurt, door de Blauwe Diesel van Kuster Olie, op de meest duurzame manier. Blauwe Diesel is namelijk gemaakt van hernieuwde grondstoffen, CO2- en emissie reducerend en biologisch afbreekbaar. Deze brandstof is winterbestendig, dus het hele jaar zonder problemen bruikbaar.

“Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het milieu en zijn dan ook content dat Kuster Olie ons deze mogelijkheid biedt en tevens het sponsorcontract met maar liefst drie jaar heeft verlengd. Voor ons is dit echt een win win situatie”, aldus algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp.

Ondertekenen samenwerking

Enkele spelers van De Graafschap zijn woensdagmiddag 14 augustus om 14:00 aanwezig bij het ‘De Graafschap-tankstation’ van Kuster olie aan de Braamtseweg 12 te Doetinchem om de samenwerking te beklinken en het gebruik van de Blauwe Diesel onder de aandacht te brengen.Media is hierbij van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Voor meer info over Kuster Olie en/of Blauwe Diesel kijk je op www.kusterolie.nl


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht