Kom de sfeer proeven en geniet van een heerlijke lunch op De Vijverberg


Kom de sfeer proeven en geniet van een heerlijke lunch op De Vijverberg

Speciaal voor onze sponsoren, supporters en vrijwilligers openen wij vanaf woensdag 3 juni onze lunchroom. Vanuit de bestuurskamer en de lounge op de tweede etage heeft u een uniek uitzicht op onze tribunes en speelveld. Terwijl u geniet van een heerlijk lunch, ziet u het gras groeien.

Deuren gaan weer open

Wij krijgen vaak te horen dat een bezoek aan ons unieke stadion wordt gemist in deze vreemde tijden. Nou, de deuren gaan weer open hoor! U kunt op woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11:45 en 15:00 uur genieten van onze heerlijke lunchkaart en de betoverende sfeer van De Vijverberg. We werken, vanwege de richtlijnen van het RIVM, met diverse starttijden. Parkeren kan gewoon gratis voor de deur.

Unieke ervaring

Deze unieke ervaring en de heerlijke lunch, inclusief twee drankjes (koffie, thee of frisdrank), kost maar €19,54 - uiteraard een symbolisch bedrag waarmee u de club onvoorwaardelijk steunt in deze voetballoze periode. Het menu bestaat uit meerdere gangen en u kunt kiezen uit verschillende koude en/of warme broodjes. Tevens bieden we een kidsmenu aan (€14,50), ook onze jongste Superboeren zijn dus welkom.

Beperkt plek...

Onze afdeling horeca en de chef-kok werken volledig volgens de nieuwe richtlijnen van het RIVM. Omdat alle tafels lekker ruim zijn opgezet, is er conform de richtlijnen maar beperkt plek! Reserveer dus snel uw tafel door onderstaande vragen te beantwoorden en te mailen naar horeca@degraafschap.nl. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons volgen via onze Facebook-pagina; daar wordt (op werkdagen) bijgehouden op welke dagen er nog plek beschikbaar is.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Alvast smakelijk eten!

Naam:
Aantal gasten:
Namen (van alle) gasten:
Eén huishouden? Ja/nee
Voorkeur dag/datum:
E-mailadres:
Telefoonnummer:

Graag bij de reservering aangeven of er zaken zijn waar wij rekening mee dienen te houden; denk aan allergieën, vegetarisch of halal.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht