Jong Oranje komt naar De Vijverberg


Jong Oranje komt naar De Vijverberg

In juni 2017 werd al afgesproken dat De Vijverberg voor tenminste twee jaar de vaste thuisbasis van Jong Oranje zou worden. Als de samenwerking goed beviel, zou de overeenkomst doorlopen tot en met de kwalificatiecampagne voor het EK 2021. Zowel de KNVB als De Graafschap kijken positief terug op de afgelopen twee jaar en dus keert Jong Oranje terug op de Vijverberg.

'Op De Vijverberg samen kwalificatie afdwingen'
"Wij zijn erg tevreden met De Vijverberg als thuisbasis", aldus Jong Oranje-coach Erwin van de Looi. ‘’Voor ons als team is het prettig dat wij weten wat wij qua faciliteiten kunnen verwachten bij een thuiswedstrijd. Wij merken dat Jong Oranje in deze regio behoorlijk begint te leven. Ook tijdens onze laatste wedstrijden in de EK-kwalificatie zaten de tribunes weer nagenoeg vol. De sfeer op De Vijverberg is goed en dit inspireert ons extra om samen met de Oranjefans kwalificatie voor het EK 2021 af te dwingen.’’

Speeldata seizoen 2019/'20 op De Vijverberg:

  • Dinsdag 10 september 2019, Jong Oranje – Cyprus
  • Vrijdag 11 oktober 2019, Jong Oranje – Portugal
  • Dinsdag 19 november 2019, Jong Oranje – Engeland (vriendschappelijk)
  • Vrijdag 27 maart 2020, Jong Oranje – Wit-Rusland

Wedstrijd gratis bijwonen
Als
Business Club lid kunt u deze wedstrijd gratis bijwonen met uw gezin. Indien u zich via de BC app aanmeldt voor deze wedstrijd en bij opmerkingen aangeeft met hoeveel personen u wilt gaan, mailen wij u vervolgens de e-tickets. U kunt maximaal 4 gratis kaarten aanvragen.

Reserveren kan uitsluitend via de BC app.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht