Jansen Foodservice heeft het contract verlengd!


Jansen Foodservice heeft het contract verlengd!

Wij zijn er trots op te kunnen melden dat Jansen Foodservice haar partnerschap met De Graafschap heeft verlengd. Ook aankomend seizoen zet Jansen Foodservice haar sponsoractiviteiten voort in de vorm van Official Partner en het Heerenboerenschap.

Jansen Foodservice heeft het contract verlengd en is daarmee Official Partner geworden bij De Graafschap. Daarnaast heeft Gerrit Jansen, directeur – eigenaar van Jansen Foodservice, ook het Heerenboeren contract verlengd. Jansen Foodservice, met vestigingen in Doetinchem en Lochem, levert onder andere aan restaurants, lunchrooms, cafetaria’s, sportkantines, bedrijfskantines, instellingen en scholen in Oost-Nederland. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden die Jansen Foodservice al meer dan 50 jaar hanteert.

‘Ik ben er trots op om official partner te zijn bij De Graafschap en om tevens onderdeel te blijven van de Heerenboeren’, aldus Gerrit Jansen.

Op de foto Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, samen met Gerrit Jansen, directeur – eigenaar van Jansen Foodservice.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht