Happy Hour september, aftrap seizoen '19 / '20 met sportcafé & BC BBQ


Happy Hour september, aftrap seizoen '19 / '20 met sportcafé & BC BBQ

Graag nodigen wij u uit voor het 1e Happy Hour van seizoen 2019 / 2020 op donderdag 19 september a.s. Wij hebben een interessant programma voor u in petto met als afsluiting onze traditionele en gezellige BBQ.

Aftrap seizoen 2019 / 2020
Onze Business Club voorzitter, Rob Migchelbrink trapt de avond af en stelt de nieuwe sponsoren aan u voor. Daarna kunt u kennis maken met het initiatief van SmartHub Achterhoek. Deze avond zullen er ook talenten van SmartHub aanwezig zijn en bent u in de gelegenheid kennis te maken met, wellicht, uw toekomstige stagiair of werknemer.

SmartHub Achterhoek
De Achterhoek biedt geweldige kansen voor jong talent. We beschikken in deze regio over organisaties die talent een warm welkom geven, goed begeleiden, waar jongeren mogen sparren met de directeur, kunnen werken aan uitdagende vraagstukken en de ruimte krijgen om het verschil te maken. Om dit naar buiten uit te dragen zet SmartHub Achterhoek zich in voor de profilering van al dit moois om onze regio zo goed mogelijk op de kaart te zetten en daarmee jong talent aan te trekken en te behouden.

Sportcafé
Vervolgens betreedt onze nieuwe trainer Mike Snoei het podium. Hij wordt vergezeld door Hans Martijn Ostendorp, Remon Enting en Peter Hofstede. Zij praten u bij over de stand van zaken en de (toekomst) plannen van onze club. Natuurlijk bent u ook in de gelegenheid om vragen te stellen. Sportverslaggever Ronald van der Geer (SBS) is aanwezig als gespreksleider en zal ervoor zorgen dat alle vragen aan bod komen.

Programma
18.00 uur Inloop in de Rabobank Lounge
18.30 uur Welkom, opening en voorstellen nieuwe leden door BC voorzitter, Rob Migchelbrink
18.50 uur SmartHub Achterhoek, Marij Striekwold (projectleider)
19.00 uur Sportcafé met Mike, Hans Martijn, Remon en Peter
20.00 uur Heerlijke BBQ, die wordt verzorgd door Buitencentrum Kerkemeijer uit Borculo

Wij vernemen graag of u deze avond onze gast wilt zijn. Aanmelden kan via de BCapp.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht