Happy Hour maart met Nico-Jan Hoogma én oefenwedstrijd Jong Oranje


Happy Hour maart met Nico-Jan Hoogma én oefenwedstrijd Jong Oranje

Het Happy Hour van deze maand vindt plaats op donderdag 22 maart a.s. Heeft u deze, gewijzigde, datum reeds in uw agenda genoteerd? Wij hebben dit Happy Hour eens in een ander jasje gegoten. Wij combineren het Happy Hour met een bezoek aan de oefenwedstrijd van Jong Oranje tegen Jong België. Als gastspreker hebben de kersverse directeur topsport van de KNVB, Nico-Jan Hoogma uitgenodigd.

Nico-Jan Hoogma
Hoogma is een voormalig Nederlands voetballer. Hij kwam uit voor Cambuur Leeuwarden, FC Twente, Hamburger SV en Heracles Almelo. Vanaf 1 maart 2018 treedt hij in dienst als directeur topvoetbal bij de KNVB. Hiervoor was hij ,vanaf 2007, algemeen directeur van Heracles.

Net nieuw in dienst bij de KNVB en direct al aanwezig als gastspreker bij het Happy Hour. Wij bieden u de mogelijkheid om Nico-Jan Hoogma beter te leren kennen. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Als u er zeker van wilt zijn dan uw vraag wordt gesteld, dan kunt u uw vraag alvast via commercie@degraafschap.nl aan ons doorgeven.

Parkeren
Op vertoon van uw parkeerkaart kunt u parkeren op parkeerterrein P2. Wij hebben deze parkeerplaatsen voor u gereserveerd. Parkeerterrein P1 is deze avond bestemd voor genodigden van de KNVB.

Aanmelden
Gelieve uw komst via uw inlog aan ons door te geven. Wij ontvangen uw opgave graag uiterlijk dinsdag 20 maart a.s., voor 14.00 uur. Bij de hoofdingang leggen wij dan uw toegangskaart klaar. Dit is tevens uw ‘entreebewijs’ voor het Happy Hour in de ETL Dales Lounge. Zorgt u ervoor dat u tijdig, rond 17.00 uur, aanwezig bent zodat u niets van deze interessante avond hoeft te missen?

Programma
17.00 uur Ontvangst in ETL Dales Lounge
17.15 uurWelkom door Business Club voorzitter, Rob Migchelbrink
17.25 uur Kennis maken met Nico-Jan Hoogma, directeur topvoetbal KNVB
17.45 uurVoorgerecht en hoofdgerecht van Brasserie ‘t Zusje
18.30 uur Aanvang oefenwedstrijd Jong Oranje – Jong België
19.15 uur Dessert van Brasserie ’t Zusje
19.30 uur 2e helft oefenwedstrijd Jong Oranje – Jong België
20.15 uur Einde wedstrijd & netwerkborrel in de ETL Dales Lounge

Graag tot ziens op donderdag 22 maart a.s.!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht