Nieuw concept succesvol! Happy Hour januari 2019 ‘Smaakvol Zakendoen’


Nieuw concept succesvol! Happy Hour januari 2019 ‘Smaakvol Zakendoen’

Op de traditionele derde donderdag van de maand stond het eerste Happy Hour van 2019 op de planning. Ditmaal werd de bekende ‘Preuverie’ in januari in een anders jasje gestoken, met als nieuwe naam: ‘Smaakvol Zakendoen’.

Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomt met koffie van Coffee Fresh Westhoff een een tartelette van Kampioensbakker Paul Berntsen. In een inmiddels volgelopen ETL-Dales Lounge trapte Business Club voorzitter Rob Migchelbrink de avond af en werd er geproost met een glaasje sekt van De Klok Dranken. Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp nam nog even het woord om de aanwezigen bij te praten over het maatschappelijk partnerschap van de club. Niet veel later werd de eerste ronde met warme hapjes geserveerd door Havezathe Carpe Diem en Buitencentrum Kerkemeijer. In de tweede ronde begon Grolsch met een Peroni, en werden de hapjes verzorgd door De Kruisberg en Partycentrum Plok.

Tussen de culinaire hapjes door werden de Business Club leden geëntertaind met het rad van fortuin en de blackjack tafel van Jack’s Casino, een photobooth, een karikatuurtekenaar, en de cocktails van Vrumona. Op een ludieke manier nam Jan Bakhuis van Jalex Entertainment de aanwezigen via de microfoon mee in alle gebeurtenissen van de avond. Als klapper op de vuurpijl verzorgde Melfields Illusions een heuse ‘Magic Show’ die de Business Club versteld liet staan.

Na de derde ronde door Villa Ruimzicht en ’t Heuveltje en de vierde en laatste ronde met warme hapjes door Jansen Foodservice en Het Onland werd het tijd voor de nagerechtjes. De desserts en tevens laatste ronde werden verzorgd door Combigro Helmink foodservice en Roeloefsen Horecagroothandel, zij serveerden respectievelijk een selectie van ijsdesserts en fruitbakjes met verschillende soorten fruit. Toen eenmaal alle versnaperingen achter de kiezen waren, werd het steeds gezelliger en drukker aan de bar en bij het overige entertainment. Daarbij werd de aanwezigen de mogelijkheid geboden om gezellig te netwerken en collega Business Club leden te spreken.

Wij kijken terug op een geslaagde avond, met dank aan alle deelnemende partijen!Smaakvol-Zakendoen-bedrijven.jpg


20190117-_CST0843.jpg

20190117-_CST0686.jpg

20190117-_CST0772_190121_162315.jpg


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht