Happy Hour februari: levenslessen van Bram Moszkowicz


Happy Hour februari: levenslessen van Bram Moszkowicz

Ook in de maand februari hebben wij weer een bijzonder Happy Hour voor u op het programma staan. Uw Business Club voorzitter, Rob Migchelbrink heeft het al aangekondigd, wij doen deze avond de aftrap van ons loyaliteitsconcept. Maar, dit is dus niet alles. Op donderdagavond 21 februari presenteren wij namelijk niemand minder dan de spraakmakende Bram Moszkowicz aan u.

Bent u ook zo benieuwd hoe het nu met Bram Moszkowicz gaat, na de turbulente jaren die hij achter de rug heeft? Dan mag u dit Happy Hour zeker niet missen!

Let op, wij beginnen met een heerlijk buffet van Het Onland om 18.30 uur dus zorg ervoor dat u op tijd aanwezig bent.

Introductie loyaliteitsconcept
Graag zetten wij deze avond de sponsoren die al (meer dan) 25 jaar verbonden zijn aan onze prachtige club eens extra in het zonnetje! Wij willen natuurlijk niemand vergeten, dus geeft u ons a.u.b. even een seintje als u wilt checken of uw bedrijf wel juist geregistreerd staat in onze administratie.

Bram Moszkowicz
De man die ooit gold als de meest populaire en charismatische strafadvocaat van Nederland, viel diep na de schrapping door het Hof van Discipline, maar richtte zich op en ziet tegenwoordig weer de zonzijde van het leven. In onze Business Club vertelt de mediagenieke jurist aan de hand van presentator Eddy van der Ley over pieken, dalen, levenslessen en ondernemerschap.

Hij was het zondagskind van de Nederlandse strafadvocatuur. Bestierde als ondernemer een succesvol advocatenkantoor aan de Amsterdamse Herengracht. Had cliënten als PVV-leider Geert Wilders, de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, de vermoorde vastgoedmagnaat Willem Endstra, criminelen als Heineken-ontvoerders Cor van Hout (eveneens vermoord) en Willem Holleeder, maar ook pakweg celeb Patty Brard en topvoetballer Robin van Persie.

Welke levenslessen heeft hij uit de voorbije, turbulente periode getrokken? Natuurlijk kunt u zich ook volop in het gesprek mengen. Moszkowicz beantwoordt alle vragen zonder remmingen.

Programma
18.00 uur inloop Rabobank Lounge met koffie / thee

18.30 uur Buffet van Het Onland wordt geopend – gezellig een hapje eten

19.30 uur Naar de ETL Dales Lounge

19.45 uur Opening door uw Business Club voorzitter, Rob Migchelbrink
- Introductie loyaliteitsconcept - huldiging sponsoren

20.15 uur Levenslessen van Bram Moszkowicz

21.15 uur Meet & greet met Moszkowicz
Netwerken onder het genot van een drankje

Bent u erbij?
Aanmelden kan via de Business Club app of uw inlog van de site. Let op, indien u zich opgeeft, rekenen wij op uw komst.

Foto - Eric Brinkhorst


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Agenda

Er staat op dit moment niks op de agenda.