Happy Hour 19 oktober: Aad de Mos vervangt Co Adriaanse in de spits


Happy Hour 19 oktober: Aad de Mos vervangt Co Adriaanse in de spits

Vorige week ontving u de uitnodiging voor het Happy Hour van 19 oktober, ons aangeboden door DAGO Autogroep. We meldden u dat de Business Club deze avond kon kennismaken met Co Adriaanse, die ons mee zou nemen in zijn ervaringen als voetbalcoach en zijn visie op topsport en bedrijfsleven. Helaas is Co inmiddels getroffen door een nare blessure die een operatie volgende week noodzakelijk maakt, en dat maakt een wissel in het team van dit Happy Hour noodzakelijk.

In het veld komt nu niemand minder dan Aad de Mos. Minstens zo dwars en controversieel als Co Adriaanse, maar dan met een geheel eigen stijl en visie. Ook Aad de Mos laat zich niet leiden door de publieke opinie, neemt geen blad voor de mond en zegt recht voor zijn raap wat hij van dingen vindt.

Aad de Mos behaalde vele successen als voetbalcoach. De in Den Haag geboren Aad was trainer van onder andere Ajax, PSV, Anderlecht en KV Mechelen. Met deze ploegen won hij in de jaren ’80 meerdere grote prijzen. Zo werd hij drie keer kampioen van Nederland, twee keer van België en won hij de Europa cup II. Door de vele prijzen werd hij gekscherend ‘Aad Resultaat’ genoemd. De Mos heeft samengewerkt met grote namen als: Cruijff, Rijkaard, Nilis, Ronaldo, Van Basten en Koeman.

Als ervaren trainer en coach spreekt Aad de Mos graag over de manier waarop je doelen kunt bereiken en hoe je jezelf moet blijven inzetten om deze doelen te behalen. De ongepolijste Hagenees weet tijdens zijn presentaties mooie anekdotes te brengen uit zijn tijd als trainer. Natuurlijk staat Aad open voor discussie en weerwoord, dus een interessante avond is ook met Aad de Mos sowieso gegarandeerd.

Het programma voor deze avond ziet er als volgt uit:
18.00 uur – 18.30 uur Welkom en ontvangst in de ETL Dales Lounge
18.30 uur – 18.45 uur Mededelingen door BC voorzitter, Rob Migchelbrink
18.45 uur – 19.00 uur Introductie door Richard Smees, eigenaar DAGO Autogroep
19.00 uur – 20.00 uur Gastspreker Aad de Mos neemt u mee in zijn wereld
20.00 uur – 22.00 uur Buffet van Het Onland en gelegenheid om te netwerken

Aanmelden kan via uw inlog.

Graag tot ziens op donderdag 19 oktober a.s.!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht