Happy Hour bij Only For Men met Youri Mulder en Evert ten Napel


Happy Hour bij Only For Men met Youri Mulder en Evert ten Napel

Namens Only for Men nodigen we u van harte uit voor de maandelijkse Happy Hour van De Graafschap. Het vindt plaats op donderdag 21 maart bij Only for Men Doesburg. We zijn er niet alleen voor mannen, ook de dames zijn van harte welkom om deze avond bij te wonen. De avond staat in het teken van mode en voetbal. We hebben gezorgd voor twee topsprekers! Youri Mulder en Evert ten Napel zullen deze avond zorgen voor de nodige voetbalinput. Ook zal de wedstrijd van het Oranje live te volgen zijn.

Youri Mulder: voetbalanalist, ex profvoetballer
Voormalig rechtenstudent aan de Universiteit van Amsterdam, werd betaald voetballer die voornamelijk als centrumspits speelde. In het seizoen 1990/'91 werd hij opgenomen in de selectie van FC Twente. Hij veroverde niettemin een plek in de basis en wist er het etiket 'de zoon van' van zich af te schudden. Hij maakte de overstap naar FC Schalke 04 en als hoogte punt in zijn voetbalcarrière mocht hij ook nog uitkomen voor het Nederlands Elftal. In dit Nederlands elftal scoorde hij een belangrijk doelpunt tegen Wit-Rusland, waardoor het Nederlands Elftal mocht deelnemen aan het EK’96. In 2002 stopte hij met betaald voetbal, was daarna voetbalanalist bij Studio Sport en tegenwoordig analist bij Ziggo Sport.

Evert ten Napel
Evert ten Napel was sinds 1982 commentator bij NOS Studio Sport. Momenteel kunt u hem op zijn eigen karakteristieke wijze het Eredivisie voetbal horen verslaan bij de commerciële TV zender FOX en de jeugd kent zijn stem van de FIFA-games. In de vele jaren bij Studio Sport was Evert bij talrijke grote sportmomenten aanwezig: onder andere de Elfstedentocht overwinning van Evert van Benthem in 1985, het WK in 1978 in Argentinië, het EK 1988 in Duitsland en hij deed 5x de Tour de France achter op de motor.

Het programma
18:00 uur Ontvangst bij Only for Men Doesburg
18:30 uur Buffet verzorgd door Buitencentrum Kerkemeijer
19:00 uur Opening & mededelingen door Business club De Graafschap
19:15 uur Welkom door storemanager Roy Kern
19:30 uur Sprekers Youri Mulder & Evert ten Napel
20:30 uur Netwerken en mogelijkheid tot shoppen met 10 % korting
20:45 uur Start Nederland – Wit Rusland

Wilt u deze avond niet missen? Meld u dan aan via de Business Club app.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht