Geurts-Janssen ook in 2017/2018 sponsor van De Achterhoekse Trots


Geurts-Janssen ook in 2017/2018 sponsor van De Achterhoekse Trots

Ook in dit nieuwe voetbalseizoen is één van Nederlands oudste familiebedrijven, gevestigd te Venlo, Business Club-lid van De Graafschap. Afgelopen maand bestond de toonaangevende internationale groothandelsgroep in constructie- en wapeningsstaal, non-ferro en technische producten maar liefst 150 jaar. 

Olav Geurts, directeur van B.A. Geurts-Janssen BV is erg tevreden over de relatie met De Graafschap. “Qua sfeer en passie past de club uitstekend bij ons bedrijf en bij mij als persoon. Ik rijd al jaren op en neer, om de thuiswedstrijden van De Graafschap bij te wonen. Het is er altijd erg gezellig en we komen in een prettige sfeer in contact met andere ondernemers die aangesloten zijn bij de Business Club.”

De Graafschap is B.A. Geurts-Janssen B.V. wederom erg dankbaar voor de support voor dit seizoen. “Het is toch een uniek gegeven dat een bedrijf uit Venlo zo betrokken is bij onze mooie club. Dit zegt een boel over onze manier van werken en de prettige ambiance die we realiseren gedurende de thuiswedstrijden. We gaan er samen weer een mooi seizoen van maken” aldus account manager Jelle Huntelaar.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht