Geslaagd Workshop Hour bij Dock35 Marketing


Geslaagd Workshop Hour bij Dock35 Marketing

Op donderdag 22 februari stond er een workshop hour op de planning. Deze keer was het weer de beurt aan Dock35 Marketing om het middagprogramma te verzorgen. Het thema: zoekmachinemarketing.

Dock35 Marketing is gevestigd in het pand van Senefelder Misset in Doetinchem, een van de grootste tijdschriftendrukkerijen van Nederland. Voorafgaand aan de workshop hadden de deelnemers dan ook de mogelijkheid om een uitgebreide rondleiding door de drukkerij te volgen.

Na de rondleiding sloten zij aan bij de overige deelnemers en zo ging het workshop hour van start. Het thema was deze keer zoekmachinemarketing; hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf goed vindbaar wordt in de zoekmachines?

Kirsten Koster, marketeer bij Dock35 Marketing, verzorgde het eerste deel van de workshop over het onderwerp SEO (Search Engine Optimization). Kirsten gaf daarin aan wat er allemaal komt kijken bij het verbeteren van je vindbaarheid in de resultaten van Google en op welke zaken je direct invloed hebt. Na een korte pauze vervolgde Nadine Otten, marketing manager bij Dock35 Marketing, de workshop met een presentatie over SEA (Search Engine Advertising). Hierin werden de voordelen van adverteren in zoekmachines genoemd en werd uitgelegd hoe je Google Adwords hiervoor in kunt zetten.

Al met al weer een geslaagde middag met een goede opkomst. Op naar het volgende workshop hour van Dock35 Marketing op donderdag 31 mei!

Meer weten over zoekmachinemarketing? Bekijk dan eens de blog op www.dock35marketing.nl/blog of neem contact met ons op via nadine@dock35marketing.nl.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht