ESBRO trotse ‘Stersponsor’ De Graafschap


ESBRO trotse ‘Stersponsor’ De Graafschap

Vanaf dit seizoen mag ESBRO zich officieel ‘Stersponsor’ van De Graafschap noemen. Eerder dit seizoen heeft De Graafschap in samenwerking met de ESBRO de campagne ‘ESBRO-doelpunt van de maand’ gelanceerd. De Graafschap is trots dat een grote regionale partner, zoals de ESBRO, zich aan de club heeft verbonden.

ESBRO Doelpunt van de maand
Elke maand worden er prachtige doelpunten gemaakt, zowel op als buiten De Vijverberg. Onze supporters hebben elke maand de mogelijkheid om op hun favoriete ‘ESBRO-doelpunt van de maand’ te stemmen. Voorafgaand aan de eerste thuiswedstrijd van de maand ontvangt de winnaar de prijs uit handen van een ESBRO-vertegenwoordiger.

Oog voor omgeving

Als pluimveehouderij is de ESBRO zich extra bewust van hun omgeving. Daarom heeft de ESBRO ‘luchtwassers’ geplaatst. Deze luchtwassers zorgen voor een geneutraliseerde geur voor de omgeving. Aandacht voor de omgeving is een goed dat ook De Graafschap hoog in het vaandel heeft staan. De Graafschap en ESBRO werken samen om het maatschappelijke welzijn binnen en buiten de Achterhoek te verbeteren.

‘Ideale partij’
Algemeen directeur Edward Windhorst (ESBRO): “Afgelopen seizoen hebben we samen met onze relaties een erg prettige tijd gehad tijdens de thuiswedstrijden van De Graafschap. We zien in De Graafschap dan ook een ideale partij, waar we onze klanten kunnen laten genieten van een echt Achterhoeks avondje voetbal. Naast de wedstrijden hebben we ervaren dat er een mooie aansluiting is bij het grote regionale netwerk. Dit is de ideale plek om in gesprek te treden met andere ondernemers en ook mensen uit het onderwijs en de overheid. Deze combinatie van zaken maakt dat De Graafschap op meerdere gebieden een toegevoegde waarde voor de ESBRO is.”

Algemeen directeur Hans Martijn Ostendorp (Betaald Voetbal De Graafschap): “Wij zijn enorm blij dat ESBRO zich als stersponsor aansluit bij onze mooie club. Met elkaar zoeken wij de kansen om de Achterhoek een nog mooier en sterker leefgebied te maken. Wij willen ESBRO graag presenteren als een uitstekende potentiële werkgever voor de Achterhoekse Superboer.”


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht