Een zonnig en stralend Business Club event bij Only for Men in Doesburg


Een zonnig en stralend Business Club event bij Only for Men in Doesburg

Het maandelijkse Happy Hour van de Business Club van De Graafschap vond ditmaal plaats bij de Mensperience Store in Doesburg. Onder andere spelers, staf, en personeel toonden de nieuwste herenmode van Only for Men aan de aanwezige Business Club leden.

Partners bouw supporterskantine bedankt
De voorzitter van de Business Club, Rob Migchelbrink, opende de avond vanuit de zon. Het buffet van Kerkemeijer was al eerder geopend, dus iedereen stond ondertussen ook te smullen op het terras. Rob gaf het woord aan storemanager Roy Kern van Only for Men Doesburg,  die alle aanwezigen verwelkomde bij de Mensperience Store.

Vóórdat de modeshow begon ,werden alle bedrijven die geholpen hebben bij de bouw van de supporterskantine naar voren gehaald en letterlijk in het zonnetje gezet. De bedrijven die hebben meegewerkt aan de realisatie van de kantine zijn: 

Acoma dak- en wandbeplating
Arendsen Staalbouw
De Covik
Hoveniersbedrijf Oscars Groen
In2 Concrete
Klomps Bouwbedrijf
Van Egmond Groen
Wassink Installatie
Westerveld en Nederlof

Only for Men blijft kledingpartner van De Graafschap
Tijdens de opening werd bekend gemaakt dat Only for Men de komende twee seizoenen wederom kledingpartner van De Graafschap zal zijn. Dit heugelijke nieuws werd officieel gemaakt door de handtekeningen van Algemeen Directeur van De Graafschap Hans Martijn Ostendorp en Arthur Veenstra, Directeur van Only for Men.

Spelers, staf en personeel showen de nieuwste mode van Only for Men
Na het officiële gedeelte kondigde Roy Kern de modeshow aan. De nieuwste herenmode werd geshowd door spelers, staf en kantoorpersoneel; allemaal bekende gezichten van en bij De Graafschap. Na goed gebrieft te zijn liepen de modellen lichtvoetig over de catwalk op de beat van de muziek. Hierbij oogsten zij allen een luid applaus, maar het hoogtepunt was nog niet bereikt. Hans Martijn Ostendorp kreeg de eer om het nieuwe clubkostuum te showen vanaf de catwalk, en ook dit werd ontvangen met luid applaus. Roy Kern sprak uiteindelijk van een fantastische show.

Aftermovie
Bekijk hieronder de aftermovie van het Happy Hour bij Only for Men in Doesburg, voor een impressie van de avond. 


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht