D'RAN-competitie dinsdag 30 oktober verplaatst!


D'RAN-competitie dinsdag 30 oktober verplaatst!

Wegens de slechte weersverwachting voor morgen, hebben wij besloten de achtste ronde van de D'RAN-competitie te verplaatsen naar aanstaande vrijdag 2 november 2018.U bent dus aanstaande vrijdag vanaf 9.00 uur van harte welkom in het clubhuis voor de achtste ronde van de D'RAN-competitie 2018!

Met 7 deelnemers, 1 handicapverbetering en een verrassende dagwinnaar was de zevende speelronde van de D'RAN competitie wederom geslaagd. Degene die er in geslaagd is haar handicap te verbeteren ging er dan ook met de prijs vandoor.

Dinsdag 30 oktober 2018 staat alweer de volgende ronde van deze unieke 9-holes competitie op het programma. Dus ook een nieuwe mogelijkheid om je handicap te verbeteren. Inschrijven of reserveren is niet nodig; we hopen gewoon zo veel mogelijk deelnemers te mogen begroeten! We starten zoals gebruikelijk om 9.00 uur met koffie, waarna we om 9.30 afslaan.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,00 per keer. Wie geen lid is van Borghees, betaalt daarnaast de gebruikelijke greenfee. Elke speelronde kent een dagwinnaar en aan het eind van het jaar wordt de overall winnaar bekend gemaakt. Hoe vaker u meedoet, hoe groter de kans dat u met de wisselbokaal aan de haal gaat, maar een keer een competitieronde missen is natuurlijk geen belemmering om in de prijzen te vallen.

Tussenstand D'RAN Competitie 2018
tussenstand-dran-competitie.jpg

De D’RAN competitie is niet alleen gezellig en spannend, het is ook een mooie manier om aan je handicap te werken. Diegenen die dus gedurende de competitie een lagere handicap laten noteren, zullen steeds beter moeten presteren om in de prijzen te (blijven) vallen. Hierdoor blijft de D’RAN competitie spannend en kunnen ook de spelers met een hogere handicap de dagprijzen winnen en klimmen in het klassement.

Elke laatste dinsdag van de maand staat de D’RAN competitie op het programma. We zien jullie allemaal graag op dinsdag 30 oktober voor de achtste ronde van de D'RAN Competitie 2018!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht