De D’RAN Competitie gaat weer van start! Samen D’RAN op Golfbaan Borghees


De D’RAN Competitie gaat weer van start! Samen D’RAN op Golfbaan Borghees

Het is zover. De D’RAN competitie gaat weer van start, speciaal voor alle deelnemers aan De Graafschap Golfacademie. Dinsdag 26 maart staat de eerste ronde van een nieuw seizoen D’RAN Competitie op het programma. Dan zullen we zien wie er dit jaar een serieuze gooi gaat doen naar de D’RAN wisselbokaal die aan het einde van de competitie wederom te vergeven is, en naar de vele andere leuke prijzen.

Ookvoor de minder prestatiegerichte golfers is de D’RAN competitie iets om naar uit te kijken: een ideale gelegenheid om iedereen van de Golfacademie weer onder dezelfde heerlijke omstandigheden terug te zien op de golfbaan. Ontspannen de baan in met de collega’s uit de Business Club. Samen lachen, samen ballen uit de struiken vissen en samen genieten van die verrukkelijke putt of die perfecte afslag.

Inschrijven of reserveren is niet nodig; we hopen gewoon zo veel mogelijk De Graafschap Golfacademie deelnemers te mogen begroeten op dinsdag 26 maart. We starten om 9.00 uur met koffie, waarna we om 9.30 afslaan. Rond de middag sluiten we af, dus in de middag kunt u weer gewoon aan het werk, mocht u dat willen.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 10,00 per keer. Wie geen lid is van Golfbaan Borghees, betaalt daarnaast de gebruikelijke greenfee á € 25,00 p.p.

Elke speelronde kent een dagwinnaar en aan het eind van het jaar wordt de overall winnaar bekend gemaakt. Hoe vaker u meedoet, hoe groter de kans dat u met de wisselbokaal aan de haal gaat, maar een keer een competitieronde missen is natuurlijk geen belemmering om in de prijzen te vallen.

U kunt de D’RAN competitie ook prima gebruiken om uw golfhandicap te verbeteren. Elke laatste dinsdag van de maand staat de D’RAN competitie op het programma, te beginnen dus dinsdag 26 maart. Hieronder vindt u de overige data; noteer ze vast in uw agenda:

Dinsdag 26 maart 2019

Dinsdag 30 april 2019

Dinsdag 28 mei 2019

Dinsdag 25 juni 2019

In juli geen D’RAN i.v.m. zomervakantie

Dinsdag 27 augustus 2019

Dinsdag 24 september 2019

Dinsdag 29 oktober 2019

We zien u graag dinsdag 26 maart bij de aftrap van de D’RAN competitie 2019!


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht