Boerenkerstborrel op 15 december a.s. voorafgaand aan De Graafschap – FC Oss


Boerenkerstborrel op 15 december a.s. voorafgaand aan De Graafschap – FC Oss

Wilt u op een originele manier het jaar uitluiden samen met uw collega’s, relaties, vrienden en bekenden? Kom dan op vrijdag 15 december naar de Boerenkerstborrel op De Vijverberg! De wedstrijd van deze avond, tegen FC Oss, is bij dit arrangement uiteraard inbegrepen!

Op vrijdag 15 december staan traditioneel veel borrels gepland. Vaak verplichte nummers op kantoor. Waarom doet u het dit jaar niet eens helemaal anders: de Boerenkerstborrel op De Vijverberg. De Graafschap is graag uw gastheer.

U bent vanaf 18.00 uur van harte welkom in de AgriBar (ETL Dales Lounge op de 1e verdieping). Tussen 18.00 en 20.00 uur kunt u genieten van een heerlijk hapjesbuffet en natuurlijk zijn alle consumpties ook inclusief! Om 20.00 uur is de aftrap van de wedstrijd tegen FC Oss, die u kunt bijwonen vanaf de Business Club tribune.

Voor slechts €39.50 per persoon kunt u deelnemen aan de Boerenkerstborrel. U wordt in onze sfeervol aangeklede bar ontvangen met een glaasje feestelijke bubbels. Vervolgens is het twee uur lang ‘all inclusive’borrelen met uw collega’s, relaties en de andere borrelaars die deze avond voor De Vijverberg hebben gekozen.

Als u al kaarten heeft dan kost dit arrangement slechts €19,50 p.p. en dan kunt u deelnemen vanaf 2 personen. 

Zwaai het jaar en elkaar uit op de Boerenkerstborrel van De Graafschap!

Meld u en al uw collega’s en relaties aan voor deze bijzondere eindejaarsborrel via commercie@degraafschap.nl.

Deze aanbieding is geldig voor groepen vanaf 10 personen. Genoemd tarief is exclusief BTW.


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht