U heeft momenteel geen verbinding.
Nieuws


Achterhoek in Beweging en De Graafschap (Verbindt) als maatschappelijk partners aan elkaar verbonden.


Achterhoek in Beweging en De Graafschap (Verbindt) als maatschappelijk partners aan elkaar verbonden.

Achterhoek in Beweging en De Graafschap (Verbindt) als maatschappelijk partners aan elkaar verbonden.

Stichting Achterhoek in Beweging is een initiatief van de acht Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Bronckhorst, Doetinchem, Montferland, Oost Gelre, Oude IJsselstreek en Winterswijk. In onze Achterhoek worden volop initiatieven ontwikkeld rond sport, bewegen en een gezonde leefstijl. Deze initiatieven leveren een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in onze regio. Samen met betrokken strategische partners in o.a. zorg, onderwijs, cultuur, bedrijfsleven en sport stelt Achterhoek in Beweging binnen dit programma de kracht van bewegen en een gezonde leefstijl (met sport als katalysator) in de Achterhoek centraal.

Stichting De Graafschap Verbindt heeft het werkgebied de Achterhoek met als missie ‘geen Achterhoeker aan de zijlijn’. Stichting Achterhoek in Beweging en de Stichting De Graafschap Verbindt werken actief samen en een voorbeeld hiervan is het project Fit Veur Altied. Fit Veur Altied richt zich op de gezondheid en de fitheid van de beroepsbevolking in de Achterhoek. Door bedrijven te koppelen aan regionale en lokale beweeg- en sportinitiatieven ontstaan er nieuwe slimme verbindingen tussen ondernemers, overheid, onderwijs én Open Clubs. Samen staan wij sterker!

Hans Martijn Ostendorp geeft aan: ‘De afgelopen jaren is de samenwerking tussen Achterhoek in Beweging en Betaald Voetbal De Graafschap steeds sterker geworden. Ik ben blij dat deze relatie verder geïntensiveerd wordt door de verbintenis met de Stichting De Graafschap Verbindt’.

Op de foto Pascal Kamperman, Jordi Doornebosch en Jan Minkhorst (Achterhoek in Beweging) samen met Hans Martijn Ostendorp, Henk Bloemers en Michael Ogubai (De Graafschap).


Nieuwsoverzicht
Deel dit nieuwsbericht

Volgende wedstrijd

AFAS Trainingscomplex, Wijdewormer

AZ logo
ma
03
apr.
20:00
uur
Degraafschap
De Graafschap
Stadion de Vijverberg
Lijsterbeslaan 101A
7004 GN Doetinchem
ROUTE
Contact
  • bel de superboeren:
  • (0314) 36 84 50
  • Openingstijden:
  • Ma t/m vr: 10:00 uur – 16:00 uur

  • Of stuur een email:
  • [javascript protected email address]
Ontwerp Realisatie: a&m impact internetdiensten
loading spinner